LOKAL FOTBOLL

Domarhot och ambulansfärd när helgens lokala fotboll summeras

Helgens lokala fotboll bjöd på tragiska scener i herrsjuan där en en domare hotades, och ett fotbollsderby som slutade med ambulansfärd för en spelarna. Men det spelades fotboll med lyckat resultat också. Så här gick det.

Magnus Jansson Klarin

Magnus Jansson Klarin

Kl.18:00, 22 augusti, 2017

Domarhot och ambulansfärd när helgens lokala fotboll summeras
En spelare i Hinden fick lämna matchen mot Skuttunge med ambulans efter en otäck skada. Foto: Magnus Jansson Klarin.

tisdagsmorgonen möttes vi av tråkiga besked via UNT att en match i herrsjuan mellan Fjärdhundra och Tobo/Örbyhus tvingades brytas i paus sedan domaren känt sig hotad. Ett otroligt tråkigt besked med tanke på det som hände tidigare under säsongen där en domare misshandlades svårt.

Tråkiga scener blev det också på Movallen i Skuttunge där jag befann mig för att se derbyt mellan Skuttunge och Hinden som hemmalaget vann med 3–0 till slut. Men resultatet hamnade lite i skymundan efter flera tråkiga skador och ambulanstransport för en av gästernas spelare till sjukhus.

Men det spelades fotboll utan skador och tråkiga incidenter också. Som i damtvåan till exempel där det blev stor dramatik och fortsatt spänning i toppstriden efter ett sent mål.

I Gimo lyckades serieledande Bälinge vinna med uddamålet (2–1) efter mål av Lina Larm och Wilma Eriksson. I den andra matchen, högintressant för toppstriden, såg Fanna och Rimbo ut att dela på poängen (1–1). Men ett sent mål i den 86:e minuten av tvåmålsskytten Malin Broberg såg till att Fanna hakar på Bälinge.

I herrtrean tog ESK revansch efter förra veckans förlust. Hemma mot tabelltrean Sala blev det seger med 3–2  efter ett sent avgörande av tremålsskytten Jonatan Åhlin. Samtidigt fick serieledande Täby bara delad poäng (1–1 hemma mot Vallentuna), ett resultat som innebär att ESK och Täby just nu har samma poäng (33) efter 16 omgångar.

Seger blev det också för nykomlingen Vaksala som även de blandar sig i toppstriden efter 2–0 borta mot Heby. I det viktiga streckmötet mellan IFK Uppsala och Märsta blev det delad pott efter 1–1 på Österängen. Joakim Nilsson gav gästerna ledningen i inledningen på den andra halvleken, men med kvarten från slutet kvitterade hemmalaget via ett självmål.

I herrfyran tog GoIF Kåre tillbaka initiativet och efter seger med 4–1 borta mot nästjumbon Sunnersta, samtidigt som jagande Fanna bara fick 0–0 borta på Stenhagens IP mot Procyon. Seger blev det också för FC Arlanda som fick stopp på UIF:s segertåg efter klara 4–0 på Ekebyvallen.

I bottenstriden ser det allt jobbigare ut för Sunnersta som, inte nog med förlusten mot Kåre, även fick se VP vinna med 4–2 borta mot Uppsala-Kurd. En seger som innebär att Sunnersta nu har fem poäng upp till fastare mark.

I damtrean behåller Vaksala det fyra poäng stora avståndet ned till Gusk 2 efter helgens 3–1 seger mot Rimbo 2. Stor matchvinnare blev talangen Paulina Löf som gjorde samtliga tre mål och noterades för ett hattrick alltså hemma på Årsta IP.

Vaksala firar efter ett av lagets tre mål mot Rimbo 2. Foto: John Bengtsson.

Vaksala firar efter ett av lagets tre mål mot Rimbo 2. Foto: John Bengtsson.

I norra herrfemman blev det, förutom ambulands-dramatiken i derbyt mellan Skuttunge och Hinden,  en viktig trepoängare för Månkarbo som efter 3–0 hemma mot Harg-Östhammar knappar in något på suveräna serieledarna Rasbo som dock har en match mindre spelad.

I bottenstriden tog Östervåla en nödvändig seger efter 1–0 mot Hallsta. En seger som gör att laget knappar in lite på bland andra IK Hinden ovanför nedflyttningsstrecket.

I södra herrfemman fortsatte Håbo 2 sitt segertåg efter 2–1 borta mot Rådmansö. Samtidigt delade jagande Brottby och Rosersberg på poängen efter 2-2, ett resultat som säkerligen gladde Bålstalaget.

I damfyran hade Söderfors en minst sagt lyckad vecka med 6–0 segrar mot både Fanna 2 och ESK 2 och tog tillfälligt över serieledningen. Men efter klara 4–1 borta mot Gimo 2 kunde Upplands-Ekeby snabbt ta tillbaka den serieledningen.

I norra herrsexan ser Gräsö Norrskedika allt mer ut som seriesegrare efter en ny trepoängare efter 2–0 hemma mot Iron. I södra serien behåller Syrianska serieledningen efter 3–0 borta mot Märsta 2. I väster fortsätter IFK Uppsala 2 sin jakt på Bälinge City som dock hänger kvar i serieledningen efter  4–3 mot UIF 2. I östra sexan tog Vädde över som ny serieledare efter klara 6–0 borta mot Lemland, samtidigt som Frösunda ”bara” fick 2–2 borta mot BVK Norrtälje 2.

I norra damfemman fortsätter Östhammar att vinna och efter 4–0 borta mot Iron är man fortfarande sju poäng före jagande Häverödal som dock har en match mindre spelad. I södra serien slog serieledande Bälinge till med 8–0 mot jumbon Härnevi efter bland annat fyra mål av Nathalie Hammarling. Till sist, i den östra damfemman, drygar Frösunda ut serieledningen före jagande Danmark 3 efter 7–3 borta mot Roslagsbro. Danmark 3, som har åtta poäng upp till Frösunda, har dock två matcher mindre spelade i dagsläget.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

BILDEXTRA: Så gick det i den lokala fotbollen

Vaksala är klara seriesegrare i damtrean. Men redan innan helgens 3–0 seger mot Östervåla var saken klar. Så här gick det i helgens lokala fotboll.

Magnus Jansson Klarin

Magnus Jansson Klarin

Kl.18:58, 18 september, 2017

BILDEXTRA: Så gick det i den lokala fotbollen
Vaksala firar seriesegern i damtrean. Foto: John Bengtsson.

Vaksalas fotbollsdamer fick, efter ett par år av degraderingar, äntligen jubla för en serieseger. Sejouren i damtrean blev bara ettårig, efter helgens resultat stod det klart att laget vinner serien och tar klivet upp i tvåan.

Paulina Löf, Nikita Larsson och Hanna Salomonsson såg till att det blev en klar 3–0 seger hemma mot Östervåla i näst sista omgången. Men redan innan var faktiskt seriesegern klar efter att Danmark överraskande vunnit borta mot Gusk 2.

Här nedan kan du se mer av John Bengtssons bilder från Vaksalas match mot Östervåla och firande av seriesegern.

En division högre upp är det upplagt för drama. Detta sedan Bälinge ”bara” fått med sig 1–1 hemma mot Djursholm. Samtidigt bortavann Fanna efter målkalas med 5–3 mot Forsby. Bälinge toppar fortfarande serien, dock bara med ett enda plusmål till godo.

I lördagens avslutande omgång möts dessutom lagen – i Enköping. För Bälinge räcker det med ett kryss, medan Fanna måste vinna. Kan det bli mer spännande?

I herrtrean blev det en lyckad Uppsalahelg efter segrar för IFK Uppsala, ESK, Heby och Märsta. Enda ”plumpen” blev Vaksalas bortaförlust mot serieledande Täby som samtidigt innebär att Vaksala tappade i toppstriden. Täbys och ESK:s seger innebär samtidigt att Täby behåller serieledningen knappt före just ESK.

I herrfyran fortsätter Arlanda att behålla greppet och serieledningen efter förkrossande 7–0 borta mot Sunnersta som just nu befinner sig i fritt fall på väg ned i femman. Även GoIF Kåre hakar på toppstriden efter 2–0 Rimbo.

I norra herrfemman var jag lite väl snabb att gratulera Rasbo till seriesegern. Men efter 4–3 borta mot Vattholma är ändå saken klar, Rasbo spelar i division 4 nästa säsong. Stor matchvinnare, och ”festfixare” blev tremålsskytten Joakim Ågren.

I bottenstriden gick Östervåla om Hinden och upp på fast mark efter att man kört över Skuttunge på bortaplan med 7–0. Detta samtidigt som Börje slog Hinden med 3–0 efter bland annat två straffar.

I södra herrfemman bytte Brottby och Håbo 2 plats i toppen efter Brottbys 5–2 hemma mot Södra Trögd, samtidigt som Rosersberg slog Håbo 2 på hemmaplan med 3–2 till slut. I bottenstriden tog Riala 2 in en poäng på Danmark ovanför strecket, med två omgångar lvar skiljer det bara två poäng mellan lagen.

I damfyran är det fortsatt samma poängSöderfors och Upplands-Ekeby. Detta efter att Söderfors 3–0 hemma mot Österlövsta, Samtidigt som Upplands-Ekeby fick en ännu enklare resa sedan Vaksala 2 lämnat WO. En omgång återstår där Söderfors möter Vaksala 2 på bortaplan, samtidigt som Upplands-Ekeby åker till Bålsta för att möta Håbo. Söderfors toppar serien tack vare fem måls bättre målskillnad.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Fotbollsguiden: 17 september

Fotbollsguiden – 17 september: 48 lokala seniormatcher

Sugen på att gå på lite fotboll i dag? I helgen spelas det hundratals matcher både på senior och ungdomsnivå. 24Uppsala har satt ihop en guide med samtliga seniormatcher.

Magnus Jansson Klarin

Magnus Jansson Klarin

Kl.09:05, 16 september, 2017

Fotbollsguiden – 17 september: 48 lokala seniormatcher
Foto: Pixabay.

Allsvenskan, herrar
15:00 IK Sirius FK – Östersund, Studenternas IP 1

Divison 2 damer Mellersta Svealand
14:00 Tierps IF – IFK Västerås FK, Vegavallen 1

Div 3 Östra Svealand, herrar
14:00 IFK Uppsala – Enebybergs IF, Österängens IP

Herr Div 4
12:00 Tärnsjö IF – IF VP Uppsala, Furuvallen 1
14:00 Procyon BK – Bälinge IF, Stenhagens IP Konstgräs
15:00 Upsala IF – Uppsala-Kurd FK, Ekebyvallen IP 1

Herr Div 5 Södra
14:00 Riala GoIF 2 – SK Elvan, Lundbyvallen 1
16:00 Rosersbergs IK – Håbo FF 2, Råbergsvallen Konstgräs
16:00 Unik FK – Rådmansö SK, Valsätra IP 1
18:00 Brottby SK – Södra Trögds IK, Össeby IP Konstgräs
18:00 IF Trikadien – Danmarks IF, Lötens IP Konstgräs

Herr Div 6 Norra
14:00 Månkarbo IF 2 – Films SK, Tallparken 1
15:00 Harbo IF – SK Iron, Marmorvallen 1
16:00 Harg-Östhammar FF 2 – Gräsö Norrskedika IF, Tallarna 1
16:00 Ullfors IK – IK Rex, Ringvallen 1
17:00 Österlövsta FF – Vattholma IF 2, Sätravallen 1

Herr Div 6 Södra
15:00 Sunnersta AIF 2 – Bålsta Sanering FC, Sunnersta IP 1
18:15 Vaksala SK 2 – Härnevi BK, Årsta IP Konstgräs
19:30 Sigtuna IF FK – IF VP Uppsala 2, Ansgarsvallen 2

Herr Div 6 Östra
15:00 Edsbro IF – Upplands-Ekeby IF, Lummevi IP 1

Herr Div 7 Norra
11:00 SK Iron 2 – Storvreta IK, Björkvallen 1
12:00 Vattholma IF 3 – Gimo IF FK 2, Änglavallen 1
14:00 Almo BK – Rasbo IK 2, Lundaplan 1
16:30 Tierps IF 2 – Tobo/Örbyhus FF, Vegavallen 1
17:00 Karlholms GoIF – Fjärdhundra SK, Rönningen IP 1

Herr Div 7 Södra
15:00 Hagby IK – Knivsta IK 2, Hagby IP 1
15:30 Fortitudo FC – Lagunda AIK, Lötens IP Konstgräs
18:00 Flogsta FC – IF Vesta 2, Ekebydalen IP Konstgräs

Herr Div 7 Östra
13:00 Söderfors GoIF – Hallsta IK 2, Bruksvallen 1

Herr Div 8 Västra
14:00 Persien FC – FC Kraftleden, Sävja IP Konstgräs
16:00 Järlåsa Vittinge FF – Unik FK 2, Järvallen 1
16:00 Ärentuna SK – IK Nordia 2, Ärentuna IP 1

Herr Div 8 Östra
14:00 Almunge IK – Rosersbergs IK 2, Gullhagens IP 1

Dam Div 3
16:00 Vaksala SK – Östervåla IF, Årsta IP Konstgräs
17:00 Månkarbo IF – Knivsta IK, Tallparken 1
18:00 Rosersberg IK – Rimbo IF 2, Råbergsvallen Konstgräs

Dam Div 4
13:00 Fanna BK 2 – Enköpings SK UK 2, Fanna IP A-plan
15:00 Gimo IF FK 2 – Gamla Upsala SK 3, Idrottsgården
16:00 Skuttunge SK – Håbo FF, Movallen 1
16:00 Upplands-Ekeby IF – Vaksala SK 2, Björnvallen 1

Dam Div 5 Norra
17:00 Häverödals SK – Films SK, Lundåsvallen 1

Dam Div 5 Västra
16:00 Procyon BK – Härnevi BK, Stenhagens IP Konstgräs
17:00 Bälinge IF 2 – Danmarks IF 2, Bälinge IP 2

Dam Div 5 Östra
15:00 BKV Norrtälje – Lagga-Långhundra/Alsike IF, Norrtälje IP 1
15:00 Brottby SK – SK Wigör, Össeby IP Konstgräs
16:00 Roslagsbro IF – IF VP Uppsala, Vårlyckan 2

SkojBoll Herr Höst
Järlåsa Vittinge FF U – Fjärdhundra SK FSK Golden, Järvallen 1
16:00 Håbro IF Raffel – Vaksala SK, Klockardalen 1

Junior Herr
14:00 Enköpings SK FK U19 – Bälinge IF U19, Enavallen C-plan

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Så ska UIF få fler ungdomar att fortsätta spela i ungdomslag

Allt för många, och alldeles för unga spelare, väljer att ta klivet upp i damlaget. Det menar Markus Kvarneå, sportchef för UIF fotboll, som nu vill vara med och vända den trenden.

Magnus Jansson Klarin

Magnus Jansson Klarin

Kl.16:01, 14 september, 2017

Så ska UIF få fler ungdomar att fortsätta spela i ungdomslag
Markus Kvarneå, sportchef i UIF. Foto: Magnus Jansson Klarin.

Spelarna i de uppländska damlagen blir allt yngre. Det menar Markus Kvarneå, sportchef i UIF, som vill få flera flickspelare att fortsätta i ungdoms- och juniorlagen.

Som ett led i den satsningen väljer nu UIF att starta ett F19-lag som därmed blir det blott andra i uppland efter Uppsala Fotbolls elitlag på juniorsidan.

– Uppsala Fotbolls F19-lag är ett elitlag, men sen då? Vart ska resten av spelarna ta vägen? I UIF anser vi att ungdomar, så långt det går, ska spela ungdomsfotboll. Vi tror att detta kan vara lösningen till att få ungdomar att fortsätta spela längre, säger Markus Kvarneå som, med anledning av bristen på andra F19-lag i regionen, kommer att låta laget spela i någon av Stockholmsserierna.

– Vi kommer inte satsa på spel i division 5, utan det blir spel i en Stockholmsserie samt att vi kommer att åka till Gothia Cup.

Vad hoppas du på med den här satsningen?
– Väldigt många, och unga spelare, hoppar på damlagen för tidigt på grund av att det inte finns något annat alternativ. Så ser det ut på många håll. Vi vill ge våra ungdomsspelare den här chansen, men kanske även spelare utifrån som känner att de inte är mogna för seniorspel ännu.

Under de senaste två säsongerna har UIF haft ett F17-lag i spel där tjejer mellan åldrarna 15-17 år kunnat spela. Fler av dessa spelare har också fått spela med damlaget om man har känt sig mogen för det. När det nu också blir ett F19-lag kommer det att behövas ytterligare spelare utifrån.

– Alla spelare som känner att de vill fortsätta att utvecklas får absolut höra av sig till oss. Det är lite därför vi väljer att göra den här satsningen, fortsätter Markus Kvarneå.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

HELGENS LOKALA FOTBOLL

BILDEXTRA: Så gick det i helgens lokala fotboll

Vaksalas tog chansen att haka på i toppstriden i herrtrean efter imponerande hemmaseger mot serietvåan ESK. Läs mer om matchen och hur det gick i helgens lokala fotboll.

Magnus Jansson Klarin

Magnus Jansson Klarin

Kl.11:52, 11 september, 2017

BILDEXTRA: Så gick det i helgens lokala fotboll
Hård kamp mellan Vaksala och ESK i herrtrean. Foto: John Bengtsson.

Tack vare jumbon Enebybergs 4–4 hemma mot serieledande Täby hade ESK chansen att, vid seger borta mot Vaksala, ta över serieledningen i herrtrean.

Men i stället var det Vaksala som vann matchen. Josef Agnarsson kunde skjuta ledningsmålet efter 18 minuter, och strax innan pausvilan nickade han även in 2–0 som skulle räcka till tre poäng. ESK skulle också göra mål, men det dröjde till matchminut 88 innan Jonatan Åhlin kunde göra ett tröstmål.

Tack vare segern blandar sig nykomlingen Vaksala i toppstriden på allvar, och redan i nästa omgång väntar serieledande Täby på bortaplan.

Här nedan kan du se flera av John Bengtssons bilder från toppmötet i herrtrean mellan Vaksala och ESK.

I damtrean var det derby och toppmöte mellan serieledande Vaksala och jagande Gusk, som vid bortaseger, skulle skaka liv i kampen om seriesegern. Så såg det också ut att bli efter två mål av Annika Högberg var Gusk på väg mot seger. Men en sen kvittering av Paulina Löf såg till att det blev 2–2 i matchen och nu talar det mesta för att sejouren i damtrean blir ettårig för Vaksala.

Här nedan kan du se flera av John Bengtssons bilder från toppmötet i damtrean mellan Vaksala och Gusk.

I damtvåan är det fortsatt Bälinge i topp efter ännu en seger. Men borta mot Norrby satt det hårt inne. Agnes Björnström gav Bälinge ledningen efter dryga halvtimmen, men tio minuter in på den andra halvleken kunde Elin Johansson kvittera på en frispark som gick direkt i mål. Elva minuter från slutet kom dock segermålet, och åter igen på en frispark direkt i mål av Josefin Lundkvist.

Vann gjorde också Fanna (4–1 mot Gimo) och Rimbo (4–1 mot Tierp) som därmed skuggar Bälinge som har två poäng till godo på Fanna och fyra på Rimbo. Två matcher återstår av säsongen, och i den sista möts Fanna och Bälinge.

Helgens upphämtning stod garanterat Bälinge för i herrfyran. Uppsala-Kurd såg ut att vara på väg mot en solklar seger med en 4–0 ledning. Ahmed Ali Ibrahim gjorde gästernas sista mål med klockan på 73 minuter, men trots det skulle inte matchen vara avgjord. I 83:e matchminuten inledde tremålsskytten Filip Lundin sitt äkta hattrick och på stopptid kunde även Erik Lif ordna kvitteringen och bli stor hjälte på Bälinge IP.

I toppen av herrfyran skiftade Arlanda och GoIF Kåre serieledningen. Arlanda körde över Procyon med hela 5–1 på hemmaplan, samtidigt som GoIF Kåre åkte på en rejäl förlust (1–6) hemma mot UIF som därmed lär ha säkrat sitt kontrakt i fyran.

I norra herrfemman kunde Rasbo säkra seriesegern och avancemang till fyran efter solklara 5–0 borta mot Östervåla. Därmed räckte det föga att Månkarbo vann med 2–0 borta mot Hallsta. Två omgångar återstår av serien där nu endast bottenstriden återstår.

I södra herrfemman lever fortfarande toppstriden där Håbo 2 just nu toppar på 44 poäng, fyra bättre än jagande Brottby som dock har en match mindre spelad.

Damfyran blir en riktig rysare efter Söderfors 1–0 seger hemma mot Upplands-Ekeby i seriefinalen. Med två omgångar kvar har både Söderfors och Upplands-Ekeby 39 poäng vardera, dock toppas serien av Söderfors som har fem måls bättre målskillnad.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Fotbollsguiden: 9 september

Fotbollsguiden – 9 september: I dag spelas 45 lokala seniormatcher

Sugen på att gå på lite fotboll i dag? I helgen spelas det hundratals matcher både på senior och ungdomsnivå. 24Uppsala har satt ihop en guide med samtliga seniormatcher.

Magnus Jansson Klarin

Magnus Jansson Klarin

Kl.08:56, 9 september, 2017

Fotbollsguiden – 9 september: I dag spelas 45 lokala seniormatcher
Foto: Pixabay.

Elitettan
13:00 IK Uppsala Fotboll – Umeå IK FF, Lötens IP Konstgräs

Div 1 Norra Svealand, damer
14:00 Enköpings SK UK – Gamla Upsala SK, Enavallen A-plan

Div 2 Norra Svealand, herrar
15:00 BKV Norrtälje – IFK Lidingö FK, Norrtälje IP 1
16:00 Strömsbergs IF – Karlbergs BK, Hedens IP 1

Divison 2 damer Mellersta Svealand
14:00 Fanna BK – Gimo IF FK, Fanna IP A-plan
16:00 Rimbo IF – Tierps IF, IP Arkadien 1

Div 3 Östra Svealand, herrar
14:00 Riala GoIF – IFK Österåker FK, Lundbyvallen 1
14:00 Vaksala SK – Enköpings SK FK, Årsta IP 1

 

Herr Div 4
13:00 IF VP Uppsala – Fanna BK, Ekebydalen IP Konstgräs
13:00 Rimbo IF – Tärnsjö IF, IP Arkadien 1
16:00 FC Arlanda – Procyon BK, Midgårdsvallen Konstgräs
16:00 GoIF Kåre – Upsala IF, Vallentuna IP 2

Herr Div 5 Norra
13:00 Hallsta IK – Månkarbo IF, Sparbankens IP Konstgräs
13:00 Rasbo IK – Östervåla IF, Rasbo IP 1
13:00 Tierps IF – Skuttunge SK, Vegavallen 1
14:00 IK Hinden – Vattholma IF, Lännaborg 1

Herr Div 6 Norra
14:00 IK Rex – Gräsö Norrskedika IF, Ottarsborg 1

Herr Div 6 Västra
15:00 Morgongåva SK – IF Vesta, Ramsjövallen 1
16:00 Uppsala Inter FC – FC Bälinge City, Ekebyvallen IP 1

Herr Div 6 Östra
11:15 Frösunda SK – Lemlands IF, Björkvallen 1
14:00 Rö IK – Rånäs IF, Bladlunds Måleri Arena 1
14:00 Väddö IF – BKV Norrtälje 2, Vikingalunden 1
16:00 Rimbo IF 2 – Edsbro IF, IP Arkadien 1
16:00 Upplands-Ekeby IF – Brottby SK 2, Björnvallen 1

Herr Div 7 Västra
12:00 Runhällens BoIS – Morgongåva SK 2, Runavallen 1
15:30 Torpedo Kamrat BK – Tärnsjö IF 2, Lötens IP Konstgräs
16:00 Armeniska United FK – Börje SK 2, Valsätra Konstgräs
16:00 ISUN – Palestinska FF, Stenhagens IP Konstgräs

Herr Div 7 Östra
13:00 FC Arlanda 2 – Söderfors GoIF, Midgårdsvallen Konstgräs
13:00 Grisslehamns SK – Roslagsbro IF, Grisslehamns IP 1
15:00 Hammarlands IK – Knutby IF, Hammarvallen 1
15:00 SK Wigör – Lohärads IF, Odensala IP 1

Herr Div 8 Norra
14:00 IF Ferro – Österlövsta FF 2, Malmens IP 1

Herr Div 8 Västra
13:00 Unik FK 2 – Ärentuna SK, Valsätra IP 1
14:00 IK Nordia 2 – Persien FC, Skogsvallen 1

Dam Div 3
15:00 IFK Mariehamn – Månkarbo IF, Wiklöf Holding Arena 1

Dam Div 4
14:00 Österlövsta FF – Enköpings SK UK 2, Sätravallen 1

Dam Div 5 Norra
14:00 Olands FF – Östhammars SK, Korsängens IP 1

Dam Div 5 Västra
14:00 Härnevi BK – Sunnersta AIF, Härnevi IP 1
16:00 Danmarks IF 2 – Procyon BK, Danelid 1

Dam Div 5 Östra
10:30 Danmarks IF 3 – BKV Norrtälje, Danelid 1
11:00 Lagga-Långhundra/Alsike IF – Roslagsbro IF, Furuvallen 1
11:15 IF VP Uppsala – Brottby SK, Ekebyvallen IP 1
11:30 Märsta IK – Frösunda SK, Midgårdsvallen Konstgräs

SkojBoll Herr Höst
14:00 Tobo/Örbyhus FF – Järlåsa Vittinge FF U, Örbyhus IP 1

U19 Div.1 Svealand
16:00 Vaksala SK – IK Frej Täby, Årsta IP 1

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng