Ny restaurang till Uppsala: ”Största någonsin”

Till hösten öppnar den asiatiska restaurangkedjan PONG i Uppsala. "Etableringen kommer att vara en av våra största någonsin och vår första utanför Stockholm", säger Michael Zhan, vd för PONG.

delningar

Den asiatiska restaurangkedjan Pong kommer att öppna i nybyggda Eldaren, i närheten av Centralstationen. Restaurangen väntas öppna hösten 2017, och till sommaren 2018 kommer det även bli en uteservering mellan Eldaren och Godsmagasinet.

– Det är många som rör sig i stråket mellan Uppsala Centralstation och Uppsala Konsert – och kongress. Med PONGs flagship-restaurang får vi en attraktiv mötesplats i centralstationsområdet som skapar liv och rörelse, säger Björn Johnson, projektchef på Jernhusen.

Restaurangen kommer att ta emot 260 sittande gästar, och har en total yta på 635 kvadratmeter. Konceptet är att servera asiatiska bufféer under lunch- och middagstid.

– Det är en enorm tillfredställelse att komma tillbaka till Uppsala. Lokalen och läget är ypperligt för vår verksamhet. Etableringen kommer att vara en av våra största någonsin och vår första utanför Stockholm, säger Michael Zhan, vd för PONG.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.