Laddar

24Uppsala blir ny mediapartner till U! Club Uppsala

Nu är det äntligen officiellt. 24Uppsala blir ny officiell mediapartner för U! Club Uppsala och Uppsalafesten. ”Vi ser fram emot samarbetet”, säger Jeanette Lindström, VD för 24Sverige.

delningar

Under gårdagskvällen presenterades årets vinnare i de olika kategorierna på Uppsalafesten som hölls på Katalin i Uppsala. Nu är det klart att 24Uppsala blir ny officiell mediapartner för U! Club Uppsala och Uppsalafesten från och med nästa år.

– När ordföranden i U! Club Uppsala, Stefan Hanna, tog kontakt med oss för att höra om vi ville bli deras mediapartner tvekade vi inte en sekund. Det känns smickrande att vi har fått förfrågan, och vi ser fram emot samarbetet, säger Jeanette Lindström, VD för 24Sverige.

Varför tror du att just 24uppsala fick frågan? – Kanske framförallt för att vi gör snabba digitala nyheter som är gratis utan någon betalvägg, och att vi därför kan nå ut till hela Uppsala i olika åldrar. Vi ser det som en win-win för båda parter. Vi kan följa, och få bättre insikt, i affärslivet i Uppsala – samtidigt som vi kan sprida nyheterna via vår välbesökta sajt.

Stefan Hanna, som är en av nyckelpersonerna bakom Uppsalanätverket, ser fram emot det nya samarbetet.

– Det är med stor glädje för U! Club Uppsala, och alla Uppsalabor, som vi har tecknat ett mycket starkt samarbetsavtal med 24Uppsala. Tillsammans kan vi kraftfullt engagera Uppsalaborna att årligen nominera värdiga vinnare till utmärkelserna; Årets Uppsalabo, Årets marknadsförare av Uppsala och Årets mest kreativa Uppsalabo, säger Stefan Hanna.

 

Relaterade artiklar