Laddar

”Antes” comeback höll bara i fem minuter

Han har varit borta ett år men är nu tillbaka. När Sirius mötte Östersund i spanska Salou blev det dock bara fem minuters speltid för Andreas Eriksson som tvingades bryta.

delningar

Det blev ingen lätt träningsmatch för Sirius i spanska Salou. Efter förlusten mot Malmö FF senast blev det ett nytt nederlag – den här gången mot Östersund som vann med 4–0.

Nykomlingen fick det svårt direkt. ”Ante” Eriksson hade stora skadebekymmer och var borta hela fjolåret på grund av en korsbandsskada. Nu är knäet bra men han har i stället besvärats av baksida lår under försäsongen. Nu var han redo för spel. Och han startade också matchen, men det höll dessvärre bara fem minuter innan han blev utbytt mot Diego Montiel.

Bara minuten senare tog Östersund ledningen.

Sirius ställde upp med en trebackslinje med Johan Eiswohld, Jakob Bergman och Oscar Pehrsson. Men de sistnämnda hade oflyt när Östersund utökade sin ledning i den 30:e minuten. Först var det en missbedömning av Jakob Bergman som skulle nicka bort en boll, men han hamnade för långt fram, och bollen gick istället bakåt i banan till en stormande Saman Ghoddos som på sin väg mot mål fick se Oscar Pehrsson tappa balansen. Anfallaren rullade säkert in bollen i nät.

Sirius vassaste chans hade Stefano Vecchia i andra halvlek, men då stod det redan 3–0 och matchen var mer eller mindre körd. I 90:e minuten fastställdes också slutresultatet till 4–0.

Relaterade artiklar