AVSLÖJAR: Succérestaurang kommer till Uppsala

24Uppsala.se kan avslöja att Pinchos kommer till Uppsala under 2017. "Det kan jag bekräfta. Allt är klart och vi kommer öppna i slutet av sommaren, eller tidigt i höst", säger Caisa Lintunen på Pinchos.

delningar

Nu kan 24Uppsala.se avslöja att succérestaurangen Pinchos, som är Sveriges första och enda app-restaurang, öppnar i Uppsala. Det bekräftar Caisa Lintunen, kommunikatör på Pinchos.

– Allt är klart. Det har varit planerat ganska länge, men vi har haft svårt att hitta en riktigt bra lokal. Men nu kan vi bekräfta att det är klart och att vi kommer öppna i Uppsala, säger Caisa Lintunen.

När öppnar restaurangen? – Vi hoppas att det blir i slutet på sommaren, eller tidigt i höst. Jag kan inte berätta något om lokalen, men det kommer inte vara en liten lokal. Det skulle vara jobbigt med en liten lokal, med tanke på att det ofta är bra tryck på våra restauranger.

Restaurangkedjan finns i dag på 28 platser i Sverige, och under 2017 kommer det ske flera nyöppningar. Menyn består av smårätter, med allt från spanska quesadillas till asiatiska dumplings, där all beställning sker via en app i telefonen.

Pinchos Startade: 2012 med en restaurang i Göteborg. Antal restauranger: 28. Koncept: ”Ingen gillar allt, men alla gillar något”. Servererar rätter i tapasformat från hela världens kök. Aktuellt: Öppnar i Uppsala under 2017.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar