Laddar

Bergstrand om AIK-talangen: ”Han är vi väldigt intresserade av”

AIK:s U19-målvakt Gustav Nyberg har varit på besök hos IK Sirius. Och tränaren Kim Bergstrand gillade vad han såg.

delningar

AIK:s målvaktstalang Gustav Nyberg har varit på Lötens IP för att känna på hur det är hos IK Sirius, rapporterar UNT.se.

Siriustränaren Kim Bergstrand – som är på målvaktsjakt – utesluter inte en värvning av Nyberg, som har kontrakt med AIK fram tills i sommar.

– Han är vi väldigt intresserade av, och för en kontinuerlig dialog med. Men just nu är han bortrest, säger Kim Bergstrand till UNT.se.

Sirius har sedan tidigare målvakten Lukas Jonsson under kontrakt. På frågan om målvaktssidan är komplett med tillskottet Nyberg svarar Bergstrand så här:

– Vi får se. Vi jobbar brett, men vi letar efter en seniormålvakt också. Vi får se vad som händer. Men Gustav är alldeles för bra för att vi inte ska vara intresserade av honom, säger Kim Bergstrand.

I övrigt rapporterar UNT.se att Sirius är fortsatt intresserade av provspelarna Deniz Yadir och Henry Offia, men har tackat nej till islänningen Orri Stefansson, målvakten Emil Magnusson och nigerianen Emmanuel Igboeri.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten