Beskedet: Landets grönaste bilpool etableras i Uppsala

Foto: Pressbild/OurGreenCar.

Etableringen sker tillsammans med bostadsutvecklaren och deras nybyggnadsprojekt.

6 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

OurGreenCar beskriver sig som den grönaste bilpoolen i Uppsala med sin miljömärkta elbilspool för bostadsutvecklaren Bonavas nyproducerade lägenheter på Kapellgärdet Arena i Uppsala. OurGreenCar har sitt säte i Malmö men har pooler hela vägen upp till Uppsala. Ambitionen är att deras arbete med Bonava ska göra Uppsalas nyproduktioner grönare genom att de boende får direkt tillgång till miljömärkta elbilar.

– Bonava har länge arbetat aktivt med att skapa hållbara hem och områden så när vi skulle välja bilpoolsleverantör till Brf höjdhopparen -och Sjukamparen föll valet på OurGreenCar som visat ett stort engagemang i oss som kund genom både uppvaktande och genom täta dialoger för en optimal lösning, samt genuinitet gällande miljö och hållbarhet, säger Sonny Karlsson, Junior Projektchef på Bonava, i ett pressmeddelande.

Inflyttning för de boende i Kapellgärdet Arena sker mellan juni och och december i år. Bilpoolen är öronmärkt för de boende och det kommer att finnas möjlighet till elbil för exempelvis längre utflykter.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar