Beskedet: Nu intar McDelivery Uppsala

Foto: Pressbild.

Gör det möjligt att få maten levererad till dörren.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Tjänsten McDelivery lanserades i Stockholm i maj och har välkomnats av hamburgerkedjans kunder. McDelivery i Uppsala är ett samarbete mellan McDonald’s, Foodora och Online Pizza och finns tillgängligt på McDonald’s restauranger i Uppsala från och med den 27 november. 

- Vi på McDonald’s brinner för att kunna ge alla en god matupplevelse och snabb service av högsta kvalitet. Att kunna erbjuda våra gäster möjlighet att beställa från vår meny, oavsett om de är hemma i studentkorridoren, ute i Engelska parken eller på jobbet, är helt i linje med vad som efterfrågas, säger Irfan Ahmad, operativ chef för McDonald’s i Uppsala, i ett pressmeddelande.

Restauranggästerna i Uppsala kan nu via en app i mobilen både beställa och följa hela leveransen. Ett smidigt sätt att få njuta av sin favoritmeny utan att behöva ta cykeln till restaurangen, menar snabbmatskedjan.

– McDelivery gör oss mer tillgängliga för våra gäster, oavsett var de befinner sig, och det känns mycket spännande och roligt att kunna erbjuda våra gäster här på framsidan den här möjligheten, säger Irfan Ahmad.  

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar