Laddar

Bilbränder i Gottsunda – räddningstjänsten fick poliseskort

Oroligheterna har fortsatt i Gottsunda efter lördagens skjutningar. På söndagskvällen brann det bilar på flera håll i området.

delningar

Det första larmet om bilbrand inkom till SOS Alarm klockan 21.23 om två bilar som brann på August Södermans väg i Gottsunda.

Bara 25 minuter senare var det dags för nästa larm, den här gången brann det i en bil på Linrepevägen – och ytterligare fordon i närheten skadades av lågorna.

Med anledning av den senaste tidens oroligheter begärde räddningstjänsten hjälp av polisen då man vid flera tillfällen attackerats med bland annat stenkastning. Just den här gången kunde man dock släcka bränderna utan några incidenter.

– Polisen hade flaggat för att det var oroligt i området och vid sådana tillfällen vill vi ha med oss polisen, berättar Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Stor-Stockholms räddningscentral till UNT.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten