Laddar

BILDEXTRA: Så var festen för pensionärerna: ”Vi har beslutat oss för att…”

Festen blev en storartad succé och Coops butiksägare är nöjd och har en nyhet att berätta efter gårdagens lyckade tillställning.

delningar

Igår var det fest på Coops parkering i Storvreta. Butiksägaren bjöd pensionärerna på gratis buffé och dryck och de fick även 10 procent rabatt på allt i butiken.

Butiksägaren Max Curovac var förväntansfull inför festen – och idag är han mer än nöjd.

– Efter gårdagens succé har vi beslutat oss att inte bara göra detta till en tradition utan även göra det oftare. Att se pensionärernas lycka och förvåning att vi serverade bland annat oxfilé var ovärderligt. Det var en underbar stämning med musik, god mat, dryck och desserter. Det var roligt att se alla besökare mingla och umgås, säger Max Curovac.

Vad har ni fått för reaktioner? – Alla som jag pratat med var väldigt glada och tacksamma. De hoppades att fler skulle ta efter vår idé och uppmärksamma just de som har byggt detta samhälle som vi lever i idag. De flesta förbipasserande stannade till och tackade oss för att vi hade ordnat denna tillställning.

Hur många besökare uppskattar du att ni hade? – Vi bedömer att det var cirka 250 besökare igår mellan klockan 14 och 17. Vi passade på att bjuda alla barn som var på väg hem från skolan på korv med bröd och förklarade varför vi var där. Tanken var att få upp deras uppmärksamhet så att, när deras tid kommer, att de tar efter oss och gör goda gärningar.

Hur känns det annars dagen efter? – Den underbara stämningen igår är nästan omöjlig att förklara. Den måste man uppleva. Nästa gång ska vi göra den ännu större, ännu finare och hoppas på många fler besökare, säger Max Curovac.

Se foton från festen nedan.

Relaterade artiklar