Laddar

Börjar med hemleverans – alla dagar i veckan

Uppsalaborna först med att kunna e-handla på lördagar – och få det levererat samma dag.

delningar

Sedan tidigare erbjuder logistikföretaget Best Transport hemleveranser på söndagar. Men nu börjar bolaget med hemleverans även på lördagar, vilket ger e-handlare möjligheten att erbjuda sina kunder samma dag-leveranser under veckans alla dagar. De första e-handlarna som deltar i satsningen är nätapoteket Apotea och hurdvårdsföretaget Skincity.

Under lördagen den 24 mars börjar bolaget erbjuda det nya leveranssättet och då kommer konsumenter i Uppsala och Stockholm kunna klicka hem varor och få dem levererade samma kväll.

Syftet med satsningen är att kunna erbjuda transport på kundens villkor – oavsett veckodag.

– Vi är nu enormt stolta över att kunna erbjuda leverans alla dagar i veckan. En av våra viktigaste insikter är att konsumenterna ställer högre krav på leveransalternativens flexibilitet och att detta blivit en allt större parameter vid köpbeslutet. Därför satsar vi på att möta kundens behov för när leverans ska ske, säger Niklas Knight, vd på Best Transport, i ett pressmeddelande.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten