Laddar

Då kommer succéföreställningen till UKK

35 fantastiska musiker, över 70 dansare och sex sångare från olika delar av världen när dans- och musikföreställningen Broadway kommer till Uppsala.

delningar

Den som gillar dans- och musikföreställningar bör boka in 11-12:e november. Då kommer nämligen succéföreställningen Broadway Hits & Dance till Uppsala Konsert & Kongress.

Broadway hits är en show där besökarna kommer att få uppleva dans till musik från många av de populära musikalerna genom tiderna. 35 fantastiska musiker, över 70 dansare och sex sångare från olika delar av världen.

Möt den lömska Scar från Lejonkungen, dansa till rytmerna med Timon och Pumbaa, se Aladdin och Jasmine träffas, var med om den förbjudna men vackra kärleken mellan Tony och Maria i West Side Story. En show för både barn och vuxna.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten