Laddar

Då öppnar populära restaurangen i Uppsala – blir största hittills

I Stockholm är den en av de mest populära. Nu är premiären nära – då öppnar restaurangen i Uppsala. ”Intresset har varit väldigt stort”.

delningar

24Uppsala.se har redan berättat om den populära restaurangen PONG som slår upp portarna i Uppsala under hösten. Med sina 635 kvadratmeter blir restaurangen den största hittills.

– Det är en enorm tillfredställelse att komma tillbaka till Uppsala. Lokalen och läget är ypperligt för vår verksamhet. Etableringen kommer att vara en av våra största någonsin och vår första utanför Stockholm, berättade Michael Zhan, vd för PONG då.

Själva lokalen är i det omstridda huset Eldaren som ligger bara ett stenkast från Centralstationen i Uppsala. Restaurangen, som sedan tidigare finns på nio adresser i Stockholm, har sedan länge haft skyltningen klar.

När den skulle öppna har hittills varit en välbevarad hemlighet, men nu har 24Uppsala.se fått reda på det preliminära premiärdatumet.

– Det är ännu inte spikat, men kommer att bli det senare i veckan. Som det ser ut nu blir det invigning 18–19 oktober och sedan öppnar vi för allmänheten 20 oktober, säger Michael Zhan, vd för PONG, som vittnar om ett stort intresse bland Uppsalaborna.

– Vi har gjort lite ”teasers” på internet och intresset har varit väldigt stort och många från Uppsala har till exempel anmält sig till vårt nyhetsbrev. Det känns jättekul.

Hur kommer PONG Uppsala att bli? – Det kommer att bli något unikt.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten