Laddar

Den filmade vansinnesfärden lockade flest läsare förra veckan

Lastbilschauffören Anders Östlund lyckades filma vansinnesfärden, en nyhet som blev den mest lästa förra veckan. Här är förra veckans mest lästa nyheter.

delningar

Anders Östlund arbetar som lastbilschaufför och driver ett eget åkeri. Sedan en tid tillbaka är hans lastbil utrustad med en kamera som filmar vad som sker framför lastbilen.

Kamera har förevigat det ena tokiga efter det andra – och nyligen lyckades han fånga en riktig vansinnesfärd som också blev förra veckans mest lästa nyhet.

På andra plats kom den stora polisinsatsen i Stenhagen där polisen, efter att ha använt sig av bland annat helikopter, lyckades gripa två personer.

På tredje plats kom ännu en helikopterjakt där polisen, efter den stora insatsen, kunde konstatera att det var falskt alarm.

På fjärde plats kom nyheten om att snö och kyla är på väg att ta över Uppsala. Någon snö har vi ännu inte sett till, men den ska fortfarande vara på väg.

På femte plats kom söndagens nyhet om att flera gärningsmän utrustade med svärd slog till och rånade en restaurang i Sala backe. Rånet mot pizzerian skulle visa sig vara början på en brottsvåg i området.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten