Det här händer i Uppsala i helgen

Carola och Peter Jöback, det blir en sprakande helg i Uppsala.

delningar

Ikväll, 28 juni, kan ni njuta av en livekonsert med Carola: en avskalad unplugged hitskonsert med personliga favoriter och endast två musiker på scen. Platsen är Parksnäckan och tiden är 18.15 – glöm inte att boka biljett.

Imorgon, 29 juni på samma plats och vid samma tid kan ni avnjuta ett uppträdande av Peter Jöback när han stannar till i Uppsala.

Imorgon är det också dags för den årliga gårdsfesten i Uppsala. Man bjuder in till en innergård på hörnet av Svartbäcksgatan - S:t Olofsgatan. På festen kan du bland annat ta del av band på scenen, välfyllda dryckeskylar och specialkomponerad festmeny hos Hava och Crêperie Lemoni.

Ta med dig dina vänner och njut av en kväll med massor av trevligt umgänge, eller kom och lyssna på banden:

FAKTA

Följande speltider gäller på festen:

17.00 Grievous Angels - Uppsala – Svängig, fyllig americana Uppsalabandet Grievous Angels spelar country/americana och har funnits i tio år. Femtiotals HonkyTonk och Western Swing-klassiker från trettiotalet blandas friskt med modernare country. Det bjuds på en melodiös och svängig musik både för lyssnaren och de danssugna

19.00 Three Musky Tears - Acoustic power trio Three Musky Tears spelar en svängig blandning av jazz, funk, och pop. Trion bjuder på egna låtar med grymt ös och texter på svenska. Three Musky Tears består av tre medlemmar på gitarr, sång, munspel och cajon som har sina rötter inom busking vilket lett till ett brett och glädjefyllt sound.

21.00 MOONLAND – Funkig poprock Pop/rock/funk-akten Moonland från Stockholm, högaktuella med en ny EP i höst, är en live-upplevelse i eget slag. Med sina signifikativa melodier och sitt groove inspirerat från alla möjliga musikaliska håll har bandet hittat ett eget sound och levererar det med precision och hängivenhet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar