Efter storbygget: Nu invigs gallerians nya del

Allmänheten bjuds in på en sprakande invigningskväll.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Gränbystadens nya södra del omfattar 14 000 kvadratmeter och får ett ökat utbud av butiker, restauranger och upplevelser. Fjädern i hatten blir Nordisk films första 4DX-biograf i Sverige som öppnar den 7 december. 4DX-konceptet har 19 olika effekter som vind, vatten, dimma, lukt, snö och kittel under fötterna, vilket ger besökarna en helt ny bioupplevelse.

Bland de nya restaurangerna återfinns bland annat sportbaren O ́Learys, Sushi Yama och La Pasta och några av de nya butikerna är lågpriskedjan Normal, Newbie, Accent och Scorett Håkansson.

– Vår vision är att Gränbystaden ska vara en levande stadsdel dygnet runt. Vi vill att det ska vara en plats där man kan träna innan jobbet, äta lunch och shoppa med vännerna, gå till frisören och gå på bio med familjen på kvällen. Vi är så stolta över att kunna erbjuda detta helhetskoncept i Uppsala, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklingschef Uppsala och Norra Stockholm på Atrium Ljungberg, i ett pressmeddelande.

Foto: Pressbild.

Under torsdagskvällen den 22 november bjuds allmänheten in till invigningen av den nya delen. Temat är hemmafest och under kvällen bjuder gallerian på snacks, dryck och underhållning i form av bland annat liveband, karaoke och dansgolv.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar