Laddar

EXTRA: Då stänger centrala restaurangen: ”Blir en uppfräschning”

Här är anledningen.

delningar

Restaurang MagnussonsDrottninggatan kommer att stänga igen den 14 januari. Men du som besökare kan vara lugn. Det är bara tillfälligt.

– Vi ska göra en uppfräschning både i lokalen och för menyn. Vi stänger men öppnar igen några veckor senare, hälsar ägarna Gabriel Karademir, George Karademir och köksmästaren och delägaren Per Bärnheim.

Under de två veckorna kommer lokalen att fräschas upp och stilmässigt ska den knytas ihop med D1.

–  Vi eftersträvar ett ombonat men stilistiskt tillfredsställande uttryck som vi tror kommer klä Magnussons bättre, säger trion.

Angående menyn säger Gabriel, George och Per så här:

– Köket kommer arbeta utifrån högkvalitativa mellanrätter där de byts ut ganska ofta beroende på humör och säsong. Vi i köket rekommenderar två-tre rätter per person. Ett ökat fokus på säsongens råvaror kommer ge en mer dynamisk och varierande meny. Stilen är klassisk svensk, ibland ren husmanskost men oftast med en twist.

– Att jobba med mindre rätter ger en roligare, mer givande och mer varierande upplevelse för gäster samt kockar. Fler smakupplevelser för alla inblandade med andra ord.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten