Laddar

EXTRA: Här öppnar succékedjan nytt

Streetfood-kedjan får inte plats med gästerna i nuvarande restaurangen i Uppsala.

delningar

I december i år öppnar Bastard Burgers sin andra resturang i Uppsala, då succékedjan flyttar in i Gränbystadens galleria.

– Vi ska vara igång kring lucia innan julhandeln startar och hoppas på samma positiva mottagande som vi fått i vår nuvarande resturang i centrala Uppsala, säger delägaren Simon Wanler, till 24Uppsala.

Filosofin är att servera de godaste burgarna, tillverkade med lokala råvaror. Bastard Burgers öppnade sin första resturang i Uppsala februari 2017 i Forumgallerian. Den stora tillströmningen av gäster har gjort att sittplatserna inte räckt till.

– Det har varit ett stort tryck på restaurangen och det har blivit svårt att få ett bord hos oss. Vi ser Gränby som ett intressant område som är välbesökt och där fastighetsägaren Atrium Ljungberg gör stora satsningar, säger Simon Wanler.

Vilka förhoppningar har ni inför öppningen? – Att folk kommer och äter burgare i mängder och är nöjda med vår service. Jämfört med nuvarande resturangen kommer det möjligen bli mindre fokus på kvällar och mer fokus på det löpande arbetet under dagtid.

Hösten 2016 öppnade Bastard Burger sin första restaurang i Luleå. Numera finns man bland annat i Stockholm, Gävle och Östersund.