Laddar

EXTRA: Jättebeslag i Uppsala – knark värt miljoner

Tillslaget ska vara ett av de största som gjorts av Uppsalapolisen.

delningar

Enligt en källa till 24Uppsala ska Uppsalapolisen ha gjort ett tillslag i onsdags som lett till ett enormt fynd av narkotikaklassade tabletter. Tillslaget genomfördes i Gottsunda och ska röra sig om ett av de största tillslagen som gjorts av Uppsalapolisen.

Enligt källan ska det varit ett jättebeslag av den narkotikaklassade tabletten tramadol som hittats i gängmiljö. Fyndet ska vara värt miljontals kronor på gatan. Polisen vill dock inte uttala sig kring händelsen.

– Jag vill inte uttala mig i ärendet, utan jag hänvisar till åklagaren där, säger polischefen Jale Poljarevius.

Aftonbladet, som var först att rapportera om händelsen, har pratat med kammaråklagare Michael Ehrenkrona.

– I nuläget så har vi inte hunnit gå igenom all narkotika. Vi vet att det handlar om väldigt mycket, men inte exakt hur mycket, säger han till tidningen.

En man i 25-årsåldern har häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott. Den misstänkte förnekar till brott.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Rösta på din favorit – här är finalisterna

Nu har det äntligen blivit dags att rösta på finalisterna! Varje år utser U!Club vinnare i tre olika kategorier. Det handlar om att lyfta fram de som bidrar till att stärka Uppsalas positiva image. Utmärkelserna är Årets marknadsförare av Uppsala, Årets mest kreativa Uppsalabo och Årets Uppsalabo.