Laddar

EXTRA: Miljardbolag öppnar ny restaurang i Uppsala

Med ett helt nytt koncept slår miljardbolaget upp en ny restaurang i Uppsala.

delningar

Bolaget Coor är en ledande aktör i norden inom service management och har specialiserat sig på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefuntioner på bland annat kontor och i offentlig verksamhet.

Totalt arbetar 6 100 personer i bolaget i norden och man omsätter 7,5 miljarder kronor.

Nu står det klart att Coor kommer att öppna en ny restaurang i Uppsala. På sin hemsida skriver de att man tagit fram ett helt nytt, attraktivt måltidskoncept. ”FOOD by Coor” som nu rullas ut på företagsrestauranger och i Buisness Parks runt om i landet.

Den nya restaurangen har fått namnet Hubben och etableras i Uppsala Science Park där det väntas omsätta omkring 70 miljoner kronor om året.. Där skall de framöver kunna erbjuda allt från en vanlig lunch till större konferensluncher, café och cateringverksamhet.

– Genom en tät dialog, med fokus på kundupplevelsen, har vi tillsammans med Vasakronan (Fastighetsägare) utvecklat en optimal och kundanpassad konferens- och restauranganläggning i Hubben, säger Linda Aidanpää Baronnet, affärsenhetschef hos Coor.

Nu söker man genom sin hemsida efter personal till sin nya restaurang. Man söker såväl en restaurangchef som kökschef, kockar och restaurangbiträden.

Den nya restaurangen invigs i januari 2018.