Laddar

EXTRA: Stor polisinsats i Uppsala i natt – tre män greps

Männen misstänks för flera allvarliga brott.

delningar

En stor polisinsats pågick i Valsätra under den sena torsdagskvällen och natten till fredag. Polisen skriver på sin hemsida att man larmades vid 21-tiden igår kväll med anledning av ett misstänkt olaga frihetsberövande, och att man har arbetat med ett ärende gällande människorov, utpressning och rån i Uppsala.

I samband med insatsen greps tre män som fördes till polishuset för förhör. Åklagare beslutade senare att frige männen – och brottsmisstanken om människorov avskrevs ur ärendet efter polisen fått kontakt med den personen som befarades blivit bortförd, samt på grund av ytterligare utredningsåtgärder som vidtagits.

Personen har inte heller ådragit sig några fysiska skador i samband med brotten. De tre männen – som blev frigivna – är i nuläget misstänkta för rån, misshandel samt grovt olaga hot, meddelar polisen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten