Laddar

Flera Siriusspelare har utgående kontrakt

Sirius har startat årets säsong av Allsvenskan på ett ypperligt vis. Flera spelare har imponerat stort. Nu har tolv spelare utgående kontrakt. Trots det är intresset från andra klubbar svalt.

delningar

Tolv Siriusspelare har utgående kontrakt efter säsongen. Spelarna har nu, med mindre än ett halvår kvar av kontrakten, rätt att förhandla med andra klubbar.

Bland annat har spelare som Josh Wicks, Karl Larson och Niklas Busch Thor utgående kontrakt.

Men några klubbar har än så länge inte anmält sitt intresse till Sirius.

– Nej, vi har inte hört någonting, men samtidigt är det många klubbar som struntar i det där så man vet inte. Det är dock ingen som har hört av sig, säger Sirius tränare Kim Bergstrand till UNT.

Sirius arbetar just nu med att försöka förlänga kontrakten med spelare som man vill ha kvar i laget.

– Det är en kontinuerlig process och vi för dialog med alla vars kontrakt går ut, säger Kim Bergstrand.

Om någon spelare är nära förlängning är dock svårt att säga enligt Siriustränaren, vars kontrakt går ut efter säsongen. Där har förhandlingarna tagit fart igen.

– Vi har en dialog med Sirius nu och det vore bra för alla att få saker och ting klart. Det skapar lugn och ro och det finns säkert spelare som vill veta vilken idiot som ska styra laget nästa år, säger Bergstrand.

Se vilka spelare som har utgående kontrakt i faktarutan nedan: 

 

 

Siriusspelare med kontrakt som går ut efter säsongen:

Josh Wicks, Jakob Bergman, Karl Larson, Alexander Nilsson, Andreas ”Ante” Eriksson, Ian Sirelius, Johan Andersson, Kim Skoglund, Moses Ogbu, Niklas Busch Thor, Ante Björkebaum, Philip Haglund.