Gallerian bjuder in till fotosession – för att fira skolans slut

Fotografering av ett proffs, hårstyling och make-up på plats – det väntar de besökande ungdomarna under lördagen.

delningar

Lördagen den 25 maj bjuder Gränbystaden in till en fotosession i Pop-Up Studio i den sydvästra delen av gallerian. På plats kommer det att finnas möjlighet att bli fotograferad av en proffsfotograf samt få hårstyling och make-up på plats.

– Student, skolavslutning och sommarlov är något alldeles extra för många ungdomar och vi vill ge dem möjligheten att föreviga det ögonblicket och spara den känslan genom en härlig bild. Eftersom alla kanske inte har råd att lägga pengar på fotografering så var det självklart att eventet är gratis så att alla kan få möjligheten. Vi kände också att det var dags att göra något roligt för Uppsalas ungdomar och vad passar inte bättre än en professionell fotostudio?, säger Anna Lovéus, marknadsansvarig Gränbystaden.

Foto: Pressbild/Gränbystaden.

Hit är alla välkomna, oavsett om det är skolavslutning, studentexamen eller examen från universitetet som firas. Det här är en bra chans att få till en härlig bild tillsammans med klasskompisarna samtidigt som man tillsammans kan minnas det gångna skolåret. De bilder som tas kommer skickas direkt till besökarnas mobiltelefoner, redo att laddas upp i olika sociala medier.

– Vi ser fram emot att få se många glada och peppiga ungdomar som tillsammans förevigar sommarlovskänslan. Härlig musik, mycket skratt och en bra känsla helt enkelt! Sen är det såklart kul om vi får se många bilder i sociala medier efter eventet - delad glädje är dubbel glädje som man brukar säga, säger Anna Lovéus.

FAKTA

Tid och plats:

Lördagen den 25 maj, kl 10.00-18.00.

Södra delen av Gränbystaden galleria.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar