Laddar

Hade narkotika i lägenheten – åtalas för nio andra brott

En man i 28-årsåldern står åtalad vid Uppsala Tingsrätt för tre fall av narkotikabrott.

delningar

En man i 28-årsåldern står åtalad vid Uppsala Tingsrätt för bland annat tre fall av narkotikabrott. Totalt står mannen åtalad för tio åtalspunkter.

Det var i mitten av november som polisen ska ha hittat narkotika i 28-åringens lägenhet i Uppsala. Enligt åklagaren ska narkotikan varit avsedd att säljas vidare till andra personer. Dessutom ska det ha hittats dopningsklassade preparat.

En månad senare ska det ha hittats ytterligare narkotika i mannens lägenhet, denna gång en större mängd. Dessutom ska det ha hittats 31 patroner till en pistol i mannens källarförråd.

Ytterligare en månad senare ska mannen ha åkt fast för rattfylleri genom att ha narkotika i blodet. Körningen var även olovlig, grovt brott, eftersom att 28-åringens körkort var återkallat.

Den grova olovliga körningen ska ha upprepats i början av juli.

Utöver detta står 28-åringen åtalad för ytterligare ett fall av ringa narkotikabrott.

Den åtalade mannen förnekar narkotikabrottet och dopningsbrottet i början av november, men erkänner resten av åtalspunkterna.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten