Laddar

Hon gör jubileumskonsert i Uppsala

Lisa Nilsson åker ut på turne med "Himlen runt hörnet".

delningar

I höstas fyllde Lisa Nilssons album ”Himlen runt hörnet” 25 år och det firades med tre utsålda konserter på Göta Lejon i Stockholm. I år fortsätter firandet med en turné där Lisa genomför alla låtar på plattan. Den 7 september gästar hon Uppsala Konsert & Kongress.

– Det var oerhört spännande att väcka liv i de gamla låtarna och se hur texterna landar i mig nu, att kliva tillbaka in i en skiva som betytt så mycket, som är en så viktig del av mitt liv – och andras. Några av dem hade jag inte framfört sedan mitten av 90-talet, säger Lisa Nilsson i ett pressmeddelande.

Lisa Nilsson slog igenom 1992 med dunder och brak över hela Norden då hon släppte sitt tredje album ”Himlen runt hörnet”. Några av hennes största hits ”Varje gång jag ser dig”, ”Allt jag behöver” och ”Himlen runt hörnet” är från genombrottsskivan.

Utöver Uppsala besöker artisten bland annat städer som Oslo, Köpenhamn, Linköping och Göteborg.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten