Laddar

Han blir ny tränare i Almtuna

Han har tränat målvakter som Johan Holmqvist, Frederik Andersen och Magnus Hellberg och Fredrik Pettersson-Wentzel. Nu är Michael Andreasson klar som ny målvaktstränare i Almtuna IS.

delningar

Almtuna IS har gjort klart med ny målvaktstränare. På tisdagen offentliggjordes att Michael Andreasson skrivit på ett treårsavtal och kommer att arbeta med AIS målvakter Arvid Ljung och Oscar Fröberg.

– Det är fantastiskt roligt att få komma tillbaka till Almtuna. Det ska bli spännande och väldigt roligt att få vara med på resan de har påbörjat, Michael Andreasson.

Tidigare har Andersson arbetat i bland annat Frölunda, Malmö, AIK, Örebro och Karlskrona – och kommer närmast från Lugano.

– Vi är väldigt glada över att Micce har beslutat att komma till oss. Vi får in en rutinerad person som inte bara är en fantastisk målvaktstränare utan också ett väldigt bra bollplank till Martin och Ragge. Han är en vinnarskalle och har varit med och fört upp lag tidigare, den typen av person som är viktig för det vi vill skapa i Almtuna, säger klubbchef Andreas Klingberg.

Relaterade artiklar