Laddar

MC-olycka vid E4 – två till sjukhus

(UPPDATERAD 22.30) På fredagen larmades SOS alarm om en motorcykelolycka. Två personer var inblandade och fördes till sjukhus.

delningar

En trafikolycka inträffade väg 700 mellan Björklinge och E4. Två motorcyklister körde av okänd anledning av vägen. Olyckan inträffade vid 21.48-tiden.

Två personer var inblandade i olyckan och båda fick avföras till Akademiska sjukhuset med ambulans, rapporterar Storstockholms räddningscentral. 

Polisen var snabbt på plats vid olyckan då de hade patruller i Björklinge efter uppgifter om streetrace. Inledningsvis söktes olycksområdet av med hundpatrull då man inte visste om det fanns flera inblandade, men inga ytterligare personer hittades.

De två männen uppges ha kört på varsin motorcykel, men mer än så vet polisen ännu inte.

– Det har varit mycket trafik i området, men vi har ingen klar bild av händelseförloppet, männen har inte kunnat höras på grund av skadeläget, säger Pär Olsson, befäl vid polisens regionledningscentral.

Polisen har tagit de båda motorcyklarna i beslag för en teknisk undersökning och har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, för att kunna utreda vidare.

Under räddningsarbetet var det stor påverkan på trafiken vid olycksplatsen, meddelade Trafikverket.

Relaterade artiklar