Laddar

JUST NU: Sirius värvar försvarare: ”Ska in och konkurrera direkt”

Den 22-årige försvararen Axel Björnström är klar för IK Sirius.

delningar

Axel Björnström, 22, ansluter från Vasalund i division ett.

Ytterbacken har skrivit ett fyraårskontrakt med IK Sirius. – Otroligt kul, jag har sett fram emot det här länge. Jag har känt ett stort intresse under en längre tid och det känns som att tränarna har väldigt bra koll på mig. Det har vägt väldigt tungt, säger Axel Björnström till klubbens hemsida.

 

Sirius-tränaren Thomas Lagerlöf har följt Björnströms utveckling i många år. – Han är spelskicklig och uthållig med en väldigt fin vänsterfot, och kan täcka alla positioner på en vänsterkant, säger han.

Att ta det stora steget från division ett till allsvenskan tror inte ytterbacken ska vara något större problem.

– Jag är övertygad om att jag är redo, så det ska bli kul att testa på allsvenskt spel. Det är såklart en tuff konkurrenssituation, men jag tänker inte bara ställa mig i någon kö och vänta på min tur. Jag ska in och konkurrera direkt, säger Axel Björnström.

Axel Björnström

Född: 10 september 1995 (22 år). Position: Försvarare. Längd: 176 cm. Vikt: 68 kg. Moderklubb: FC Djursholm. Tidigare klubbar: Vasalunds IF (2015-2017).

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten