Laddar

”Skjutningen har precis blivit ett mord”

(UPPDATERAD 21.30) En skottlossning utbröt på en restaurang i Uppsala tidigare under kvällen. En person fördes till sjukhus med allvarliga skador och ska sedan ha avlidit, enligt polisen.

delningar

Enligt uppgifter till 24Uppsala ska det ha skett en skottlossning på en restaurang på Rapsgatan i Boläderna. Händelsen ska ha inträffat strax efter klockan sju på lördagskvällen.

– Det är några killar som kommit i en svart eller mörk bil och öppnat eld med automatvapen mot fönstren utifrån. Sedan ska de har stuckit från platsen, säger ett vittne till 24Uppsala som befann sig intill restaurangen.

Polisen bekräftar uppgifterna på sin hemsida. Enligt dem har en skjutning ägt rum i Boländerna och en person fördes till sjukhus med allvarliga skador. Vid 21-tiden på fredagskvällen rapporterade polisen att mannen ska ha avlidit.

– Skjutningen har precis blivit ett mord. Vi har ingen misstänkt i detta nu, den enda uppgift vi har är att det ska vara flera fordon som har lämnat platsen. Exakt antal eller fabrikat på fordonen är inte känt just nu, säger Christer Nordström, polisens prestalesperson.

Enligt polisen är det en person i 40-årsåldern som mördats. Mer kan de inte gå ut med i nuläget.

 

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten