Laddar

KLART: De blir ny toppduo för Liberalerna

Partiet valde nya namn under tisdagskvällen.

delningar

Under tisdagskvällen valde Liberalerna i Uppsala kommun två nya toppnamn, skriver partiet i ett pressmeddelande.

Mohamad Hassan valdes till första namn på kommunlistan och Helena Hedman Skoglund till andra namn. Båda valdes enhälligt av medlemmarna. Mohamad Hassan är idag partiets kommunalråd och väljs till gruppledare för tredje gången.

– Med erfarenhet som kommunalråd såväl i majoritet som i opposition är jag redo för att i den kommande valrörelsen att övertyga Uppsalaborna om att Liberalernas politik är vägen framåt för Uppsala, säger Mohamad Hassan (L).

– Det finns mycket kvar att uträtta för att Uppsala ska bli en förstklassig kommun för invånarna, föreningarna och företagen. Tillsammans med Helena och övriga personer på Liberalernas lista känner jag mig trygg i att vi har ett lag redo att utmana det rödgröna styret.

Helena Hedman Skoglund arbetar i dagsläget som politisk sekreterare för Liberalerna och är välkänd inom partiet.

– Jag ser fram emot att i en ny roll få använda mina kunskaper och erfarenheter och omsätta dessa till liberal politik, och på så sätt skapa bättre förutsättningar för Uppsalas barn, unga och funktionsvarierade, säger Helena Hedman Skoglund (L).

Hela listan, med 52 namn, fastställdes enhälligt. Första 15 namnen på listan: 1. Mohamad Hassan 2. Helena Hedman Skoglund 3. Benny Lindholm 4. Eva Edwardsson 5. Anders A. Aronsson 6. Amanda Kanange 7. Mats Dafnäs 8. Malin Sjöberg Högrell 9. Oscar Matti 10. Angelique Prinz Blix 11. Peter Nordgren 12. Erica Närlinge 13. Anders Wallin 14. Susanne Eriksson 15. Helena Ling

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten