Laddar

KLART: Lågprisjätte fortsätter etablera sig i Uppsala

Foto: Mattias Nilsson. - Foto: Mattias Nilsson

Då slås dörrarna till nya butiken upp.

7 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Det är Novi Real Estate som tillsammans med sin uppdragsgivare Patrizia Sweden Ab har hyrt ut 3001 kvadratmeter på handelsplatsen Stenhagen i Uppsala. Dollarstore kommer öppna på platsen i februari nästa år och det blir kedjans andra butik i Uppsala på kort tid. 

– Stenhagen erbjuder ett utmärkt läge för vårt koncept med god tillgänglighet för våra kunder och många goda grannar. Vi är stolta över att nu kunna storsatsa på Uppsala i och med etablering av denna och ytterligare en butik som båda öppnar i början av nästa år”, säger Fredrik Holmström, etableringsansvarig på Dollarstore i ett pressmeddelande. 

Sedan tidigare står det klart att kedjan öppnar en butik i Norra Gränbystaden i slutet av januari, som då blir Dollarstores första butik i Uppsala. 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Rösta på din favorit – här är finalisterna

Nu har det äntligen blivit dags att rösta på finalisterna! Varje år utser U!Club vinnare i tre olika kategorier. Det handlar om att lyfta fram de som bidrar till att stärka Uppsalas positiva image. Utmärkelserna är Årets marknadsförare av Uppsala, Årets mest kreativa Uppsalabo och Årets Uppsalabo.