KLART: Uppsalakille söker kärleken i tv

Tävlar om ensamma mamman Theodoras kärlek.

delningar

I årets säsong söker är det Elin Näslund, 28 år, från Gällivare, Camilla Backman, 31, från Västerås och Theodora Larsson, 30 år, från Borås som söker efter den stora kärleken i TV3s långkörare ”Ensam mamma söker”. 

Nu står det klart vilka killar det är som tävlar om de tre mammornas gunst. I det slutgiltiga valet blir en kille ensam kvar som har vunnit mammans hjärta och vägen dit kantas av både dejter och nervositet enligt TV3. 

Theodora Larsson.Foto: TV3 / Eva Edsjö

– När jag såg killarna för första gången var det med skräckblandad förtjusning. Jag blev jättenervös och jättetaggad. Dels för att jag kände igen en som bekant och dels för att det blev så verkligt. Att en av killarna endast var 22 år fick mig till och med att utbrista: ”vad är detta, Ensam mamma söker barn?”, säger Elin Näslund i ett pressmeddelande.

I år är det en Uppsalakille som är med i programmet – snickaren Anton Uddfalk, 28 år. Han är en av killarna som är Theodora Larssons kärleksintresse.

Anton Uddfalk. Foto: Eva Edsjö/TV3

TV3 beskriver Anton som en barnkär djurvän som bland annat bott och hjälpt till på en bondgård. Anton har träffat Theodora på en fest ungefär ett år innan han sökte in till Ensam mamma söker. 

Programmet har premiär den 22 januari.  

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar