KLART: Volleybollfest växer med nytt avtal

Grand Prix volleyboll i fyrishov. Foto: Robert Boman.

Mötesplatsen Grand Prix stannar i Uppsala ytterligare fem år.

delningar

Avtalen mellan Svenska Volleybollförbundet, Destination Uppsala och arrangörsföreningen Uppsala VBS förlängs till 2023.

Grand Prix-festen har under tre års tid arrangerats i Fyrishov och har under dessa år vuxit till en av svensk volleybolls absoluta största mötesplatser. Under ett och samma tak har Ungdomens GP, Senior Grand Prix och Veteran-SM samlats.

– Målet är att GP-helgen ska fortsätta växa, både som idrottsevenemang och mötesplats. Därför har vi intensifierat arbetet och relationen med Destination Uppsala som för oss är en nyckelpartner i arbetet med utvecklingen, säger Martin Kihlström, nationell förbundschef på Svenska Volleybollförbundet.

I 2019 års upplaga av GP har en inspirationskväll adderats. Det är en helkväll där deltagarna äter middag och inspireras av tre inbjudna föreläsare. Tävlingen är den första som ryms inom det nya avtalet. Volleybollfesten avgörs 19-20 januari och arrangeras av Uppsala VBS.

– Vi känner oss stolta och förväntansfulla inför uppgiften att fortsätta utveckla ett av Sveriges största volleybollevent under de kommande åren, säger Anders Karlsson, ordförande i Uppsala VBS

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar