Laddar

KLICKTOPPEN: Här är husen som skapade störst intresse

Förra veckans mest klickade hus finns i bland annat Kåbo, Slavsta och Björklinge.

delningar

1. Kåbo, Uppsala. 5 665 visningar. 9 975 000 kr. ”Ett gediget byggt hus med gott om sällskapsytor och en vacker öppen spis. Separat ingång till lägenhet, 3 rok, på övre plan. En fantastisk stor trädgård i soligt söderläge – perfekt för ett stort soldäck och kanske en pool.”, skriver mäklaren. 

 

Kåbo, Uppsala. Foto: HusmanHagberg.

 

2. Slavsta, Uppsala. 4010 visningar. 2 975 000 kr.

”Planlösningen erbjuder på entréplan, kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum med braskamin och utgång till uterum, sovrum, badrum samt tvättstuga/förråd.”, skriver mäklaren. 

 

Slavsta, Uppsala. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

 

3. Björklinge, Uppsala. 3309 visningar. 3 900 000 kr.

”Bostaden erbjuder generösa ytor både i entréplan och på ovanvåning.I entréplan kommer ni att kunna njuta av en maffig känsla mellan vardagsrum, matplats och köket.”, skriver mäklaren. 

 

Björklinge, Uppsala. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

 

4. Dalby, Uppsala. 3218 visningar. 5 300 000 kr.

”Välkommen till en arkitektritad enplansvilla i nyskick med enormt mycket ljus och rymd. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med ryggåstak och infällda spotlights, stora fönsterpartier åt tre väderstreck och en fin braskamin i centrum.”, skriver mäklaren. 

 

Dalby, Uppsala. Foto: Era Real Estate.

 

5. Björklinge, Uppsala. 3050 visningar. 2 495 000 kr.

”Rymlig hall. Generös plats för kläder. Möjlighet till sovrum. Tapetserade väggar och parkettgolv. Stort vardagsrum med fungerande braskamin. Tapetserade väggar och parkettgolv. Utgång till inglasat uterum.”, skriver mäklaren. 

 

Björklinge, Uppsala. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.