KLICKTOPPEN: Här är Uppsalas hetaste villor

En villa fördelad på två lägenheter ligger i toppen bland de mest klickade villorna på Hemnet vecka 7.

delningar

1) Vildrosgatan 21, Fålhagen, Uppsala: 7 495 000 kronor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Huset har tio rum och två kök, idag fördelat på två lägenheter med separata ingångar. Ett boende i 2,5 plan där du finner vackra golv, kakelugn och riktigt bra förvaringsmöjligheter. Här har du möjlighet att själv bo i ett plan med fem rum och kök samtidigt som du kan hyra ut de två övre planen." Läs mer om fastigheten här.

2) Björklinge-Gränby 63, Björklinge, Uppsala: 2 795 000 kronor

Svensk Fastighetsförmedling

"Fastigheten är belägen strax söder om Björklinge och endast 18 km från Uppsala City. Perfekt för dig som vill bo lantligt bland åkrar och skog men samtidigt vill ha nära till storstad och samhälle. Huset är ett gediget och trevligt, gammalt timmerhus som restes för över 100 år sedan" Läs mer om fastigheten här.

3) Lörsta 59, Skärfälten, Uppsala: 5 200 000 kronor

Erik Olsson

"Smakfullt renoverad och välskött 1920-talsvilla om ca 255 m² ligger invid Söderby golfklubb och 9 km från Uppsala. Ligger vackert till i landsbygdsmiljö. Huset har tidstypiska detaljer från 20-talet såsom trägolv,bröstpanel, takpanel etc." Läs mer om fastigheten här.

4) Lövhultsvägen 10, Norby, Uppsala: 6 095 000 kronor

Widerlöv&Co

"I populära och barnvänliga Norby finner ni denna trevliga fastighet på en återvändsgata. Huset på 2 plan fungerar idag som bostad för 2 familjer med eget kök på varje plan, dusch/wc, vardagsrum samt sovrum." Läs mer om fastigheten här.

5) Gärdesvägen 27, Sunnersta, Uppsala: 5 250 000 kronor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Välkommen till ett mycket trivsamt och mysigt hus med rejäla ytor på barnvänlig gata i attraktiva Sunnersta! Njut av värmande braskamin och den nyrenoverade inomhuspoolen med egen relaxavdelning." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar