KLICKTOPPEN: Här är Uppsalas hetaste villor

Hus med majestätiskt läge samt utsikt mot Näsviken och dalgången är den mest klickade villan på Hemnet vecka 11.

delningar

1) Ytternäs 14, Vreta, Uppsala: 9 995 000 kronor

Widerlöw & Co

"Unikt tillfälle att förvärva en underbar bostad i herrgårdsstil om hela 324 kvm med kort restid till Uppsala centrum. Detta är ett objekt som du måste uppleva på plats! Byggnaden är ursprungligen huvudbyggnad till Ytternäs gård och är uppförd under mitten av 1700-talet med en tidstypiskt sexdelad rumsindelning." Läs mer om fastigheten här.

2) Gullhemsvägen 5, Södra Gottsunda, Uppsala: 11 000 000 kronor

Mäklare Kulling

"Unik arkitektritad villa med insynsskyddad trädgård belägen intill naturområde. Villan är uppförd 1994. Den uppmätta boarean på 262,5 kvm plus biarean om 239 kvm fördelar sig över 8 rum, varav 5 är möjliga sovrum, poolavdelning, samt en souterrängvåning." Läs mer om fastigheten här.

3) Spillkråksvägen 10, Sunnersta, Uppsala: 4 900 000 kronor

Riks Mäklaren

"I hjärtat av Sunnersta, på en insynsskyddad tomt, finns nu möjlighet att förvärva en enplansvilla med källarvåning, 109+109 kvm. Entré till ljus hall med tidstypiskt glasparti, stort vardagsrum i vinkel med öppen spis , öppen planlösning mot ett rymligt kök. Tre sovrum samt badrum." Läs mer om fastigheten här.

4) Orrstigen 5A, Sunnersta, Uppsala: 4 850 000 kronor

Svensk Fastighetsförmedling

"På lugna och gemytliga Orrstigen i södra delen av Sunnersta finner du detta hemtrevliga och rymliga boende. Det här är ett energieffektivt hus i 1½ plan plus källare som har det mesta och lite till. Ekonomiskt boende tack vare bergvärme." Läs mer om fastigheten här.

5) Rosenvägen 42 B, Sunnersta, Uppsala: 7 500 000 kronor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Man slutar aldrig beundra alla de påkostade detaljerna när man vandrar genom huset... Höga, profilerade golvsocklar lyser med sin prakt, stilrena snickerier såsom dörrkarmar och taklister som målats in för att ge ett sobert intryck, fönsterbrädor av sten, innerväggar av microlit för att slippa skarvar och påkostad belysning med infällda, dimbara spots i nästan alla rum, mysiga stjärnhimlar och dekorativ fönsterbelysning." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar