KLICKTOPPEN: Här är Uppsalas hetaste villor

Hus med alla möjligheter till en riktigt fin mindre hästgård är den mest klickade villan på Hemnet vecka 13.

delningar

1) Tunaby 4, Uppsala: 3 900 000 kronor

Foto: ERA Real Estate

"Trevlig mindre gård om 3 ha, härligt bostadshus, flera ekonomibyggnader och bra betesmarker i en samlad gårdsbild. Hagarna böljar ner i en dalgång som ger en vacker utsikt från bostadshuset. Här finns alla möjligheter till en riktigt fin mindre hästgård eller ett gediget boende på landet med fina ekonomibyggnader." Läs mer om fastigheten här.

2) Idunagatan 10, Svartbäcken, Uppsala: 7 250 000 kronor

Foto: Widerlöv&co

"Välkommen till detta rymliga och tilltalande 20-talshus beläget på en lugn återvändsgata i Svartbäckens trevliga villakvarter. Denna familjevilla har fortlöpande byggts om och moderniserats och är i ett mycket fint skick. Här erbjuds ni en öppen planlösning med rejäla sällskapsytor och bra ljusinsläpp, gott om sovrum samt stora förvaringsmöjligheter i den trevliga källaren och den rymliga vinden." Läs mer om fastigheten här.

3) Seglarvägen 10, Sunnersta, Uppsala: 5 900 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"Välkomna till en sann dröm för er som önskar att ert nästa boende har det där lilla extra. I detta hus, med byggnadsår 1920, har en varsam hand renoverat och omhändertagit huset under åren där de allra minsta detaljerna är bevarade. Här infinner sig en äkta och hemtrevlig känsla för familjen att umgås och leva nära natur och sjö." Läs mer om fastigheten här.

4) Nåntuna backe 64, Uppsala: 5 295 000 kronor

Foto: Riksmäklaren

"Välplanerad och ljus villa i trivsamt och barnvänligt område. Husets 145 kvm är fördelade över två plan där båda våningarna inhyser ett fullt utrustat, helkaklat badrum. Kök med matplats intill fönster och ett rymligt allrum som kan nyttjas till både matplats och tv-hörna. Stora fönsterpartier ger vardagsrummet ett fint ljusflöde från två väderstreck och en kamin för ökad trivsel." Läs mer om fastigheten här.

5) Lena-Årby 50, Storvreta, Uppsala: 3 950 000 kronor

Foto: Widerlöv&co

"I fint läge med skogen intill knuten och bara 1,5 km utanför Storvreta finns nu möjlighet att köpa det här väl tilltagna huset med stora ytor, lättskött tomt och ett garage med plats för tre bilar. Huset, som är byggt 1990 är idag fiberanslutet och passar för både den lilla familjen så väl som för den stora, med möjlighet med upp till fem sovrum, stort kök och matsal samt två allrum. Två altaner, varav en i anslutning till uterummet. På fastigheten finns en bod för förvaring och tomten är lättskött och har sol hela dagen." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar