KLICKTOPPEN: Här är Uppsalas hetaste villor

Arkitektritat hus med stort ljusflöde är den mest klickade villan på Hemnet vecka 18.

delningar

1) Höders väg 5, Gamla Uppsala, Uppsala: 10 750 000 kronor

"Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett av Gamla Uppsalas vackraste hus. Ett arkitektritat hus för den som uppskattar ljusflöde, stora fönsterpartier med spröjs och vackra detaljer. Bostaden har ett drömkök med öppet i nock (4m takhöjd) där man bevarat gamla detaljer såsom original takbjälkar varvat med moderna färger och materialval. Ingenting har lämnats åt slumpen och alla renoveringar är gjorda så att man inte behöver tänka på något när man flyttar in, bara njuta och börja bo." Läs mer om fastigheten här.

2) Skölsta Rönnväg 4, Skölsta, Uppsala: 4 500 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Mitt i attraktiva och gemytliga Skölsta finner ni denna vackra och charmiga fastighet, belägen på extra stor tomt med lummig grönska som ramar in. Hus som byggts ut i ett par omgångar och som idag bildar en charmig byggnation med fokus på stora, härliga sällskapsytor." Läs mer om fastigheten här.

3) Ålands-Västerby 302, Vänge, Uppsala: 2 795 000 kronor

Foto: Mäklarföretaget Mohv

"En kort bilfärd från city ligger denna fantastiskt belägna fastighet, precis intill Ålands kyrka och den stillsamma Sävaån. På den väl tilltagna trädgårdstomten finner ni ett noggrant renoverat bostadshus med otaliga åtgärder utförda mellan 2013 och 2017 och installerad bergvärme vilket ger låg boendekostnad." Läs mer om fastigheten här.

4) Svia byväg 32, Skölsta, Uppsala: 4 495 000 kronor

Foto: Mäklarringen

"Unikt hus med ett fantastiskt läge i expansiva Skölsta. Här bor man med naturen som närmsta granne samtidigt som man tar sig till Resecentrum på ca 15 minuter och har ett bekvämt cykelavstånd till Gränbystadens köpcentrum med all tänkbar service. Spännande enplanshus med härlig pool och anslutande terrass som löper runt huset. Prunkande trädgård med flera 100-åriga tallar/granar, syrenhäck, fruktträd och vinbärsbuskar." Läs mer om fastigheten här.

5) Bråtorp 27, Uppsala: 3 990 000 kronor

"Drömmer du om att flytta in i ett nybyggt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen!  På Bråtorp 27 ligger denna nyproducerade 6-rumsvilla som bland annat erbjuder utmärkt planlösning, stora fönster med fint ljusinsläpp, påkostade material och högt i tak. Ett påkostat, modernt och arkitektritat hus om 170 väl disponerade kvadratmeter med exklusiva material, vattenburen golvvärme i hela huset och braskamin." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar