Laddar

KLICKTOPPEN: Här är veckans hetaste hus i Uppsala

Förra veckans mest klickade hus finns i bland annat Danmarks by, Sunnersta och Norby.

delningar

1. Danmarks by, Uppsala. 4 459 visningar. 7 200 000 kr.

”Infällda spotlights i tak i större delen av huset, genomgående 1-stavig vitlaserad lamellparkett, ljus färgsättning på väggarna, värmande braskamin och specialbeställd trappa som leder er upp till det övre planet.”, skriver mäklaren.

 

Danmarks by. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

2. Lövstalöt, Uppsala. 3022 visningar. 5 250 000 kr.

”Villan erbjuder härliga sällskapsytor och planlösningen ger dessutom sex sovrum och öppen planlösning mellan det smakfulla köket och det mysiga vardagsrummet som båda har glädje av en fin täljstenskamin.”, skriver mäklaren.

 

Lövstalöt, Uppsala. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

3. Sunnersta, Uppsala. 2921 visningar. 4 890 000 kr.

”Planlösningen erbjuder ett ljust entréplan med hall med öppet till taknock, kök från Ballingslöv som renoverades 2012 med öppen planlösning mot matsal som i sin tur har öppet mot vardagsrum.”, skriver mäklaren.

 

Sunnersta, Uppsala. Foto: Widerlöv co.

 

4. Norby, Uppsala. 2797 visningar. 6 490 000 kr. 

”Egenritat Trivselhus – En mycket smakfull och välgenomtänkt villa i 1,5-plan med mycket ljus via stora fönsterpartier samt med stora och öppna sällskapsutrymmen och högt i tak!”, skriver mäklaren.

 

Norby, Uppsala. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

5. Vedyxa, Uppsala. 2764 visningar. 6 500 000 kr.

”Exklusiv nyproducerad drömvilla från 2017 med charmig tappning och dubbelgarage. Bostadsvillans stora gaveltomt är belägen på en höjd vilket skapar en härlig milsvid utsikt över de öppna fälten.”, skriver mäklaren. 

 

Vedyxa, Uppsala. Foto: Mäklarhuset.

 

 

    

 

 

 

 

 

 

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten