KLICKTOPPEN: Veckans hetaste bostäder i Uppsala

Tidigare lantbruksfastighet i vackert läge lockade flest klick.

delningar

1Helgeby, Rasbokil, Uppsala. Pris: 2 650 000 kronor.

Foto: Stad & land.

"Helgeby är en tidigare lantbruksfastighet som numera är avstyckad med bostadshus, ekonomibyggnader och tillhörande tomt. Fastigheten har ett vackert läge vid kyrkan och klockstapeln i Rasbokil.   Framför huset finns ståtliga träd som och runt hörnet finns både syrenbuskar, äppelträd på rad och en liten trädgårdspaviljong", skriver mäklaren.  

2. Brostugevägen, Sunnersta, Uppsala. Pris: 9 975 000 kronor.

Foto: Widerlöv&co.

"Välkommen till detta vackra 20-talshus på lugna och attraktiva Brostugevägen i Sunnersta. Här bor ni med ett ogenerat läge och med fin utsikt över Ekolns vatten. Här finner ni en alltigenom välplanerad och representativ familjevilla med stora fönsterpartier och ljus färgsättning", skriver mäklaren.

3. Hallstensgatan, Svartbäcken, Uppsala. Pris: 9 500 000 kronor.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Välkommen till ett vackert 30-talshus som med stor omsorg renoverades och byggdes till i tre plan år 2000. Huset om 210 kvm plus källare om 100 kvm ligger vackert beläget på lugna Hallstensgatan i Svartbäcken", skriver mäklaren.  

4. Klista, Börje, Uppsala. Pris: 2 950 000 kronor. 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Charmig 1-plansvilla med delvis inredd vind och nyligen omdränerad källare. Här bor man i en liten by med lantligt läge men har ändå bara 5 km till Uppsala stad. På tomten finns även ett uthus med bra förvaringsmöjligheter", skriver mäklaren.

5. Vargmossevägen, Almunge, Uppsala. Pris: 1 495 000 kronor.

Foto: Fastighetsbyrån Uppsala.

"Välkomna till denna härliga bostad i fint läge med, modernt renoverad och med permanentstandard. Fin stor trädgårdstomt med odlingsmöjligheter. Huvudbostaden bjuder på tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med nyinstallerad braskamin samt modernt kök i öppen planlösning samt badrum", skriver mäklaren.  

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar