Laddar

KLICKTOPPEN: Veckans hetaste hus i Uppsala

Förra veckans mest klickade hus finns i bland annat Almunge , Sunnersta och Fålhagen.

delningar

1. Danmark, Uppsala. 5 549 visningar. 3 975 000 kr.

”Bostaden är i gott skick och underhåll har gjorts löpande. Huset erbjuder generösa ytor både invändigt och utvändigt. Eget garage med förrådsdel via samfällighet, precis intill huset.”, skriver mäklaren.  

 

Danmark, Uppsala. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

2. Almunge, Uppsala. 4413 visningar. 2 175 000 kr.

”Ett tilltalande suterränghus om totalt 158 kvm med fjällkänsla och fantastisk utsikt från balkongen som löper längs tre sidor av huset. På entréplanet finns ett härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med braskamin och utgång till den härliga balkongen.”, skriver mäklaren. 

 

Almunge, Uppsala. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

3. Sunnersta, Uppsala. 3655 visningar. 6 800 000 kr.

”Bostadsbyggnaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående parkett, välkomnande rymlig hall med garderober, helrenoverat stilrent kök 2013, luftigt matsalsrum med kakelugn”, skriver mäklaren. 

 

Sunnersta, Uppsala. Foto: Fastighetsbyrån.

4. Sunnersta, Uppsala. 2885 visningar. 6 850 000 kr.

”Redan gatuvyn med fasadbelysning och inramningen med belysta pelare mot gatusidan vittnar om att det här inte är någon dussinvara. Det här pampiga huset måste upplevas.”, skriver mäklaren. 

 

Sunnersta, Uppsala. Foto: Riksmäklaren.

5. Fålhagen, Uppsala. 2812 visningar. 4 895 000 kr.

”Entré med ljusinsläpp i dörr, klinkers och plats för avhängning. I anslutning till denna, gästwc med klinkers och fönster. Ljust rymligt kök med stora ljusinsläpp och grovkök innanför med tvättpelare m.m”, skriver mäklaren. 

 

Fålhagen, Uppsala. Foto: Bomäklarna.