Laddar

KLICKTOPPEN: Veckans hetaste hus i Uppsala

Förra veckans mest klickade hus finns i bland annat Almunge, Bergsbrunna och Luthagen.

delningar

1. Almunge, Uppsala. 5029 visningar. 3 495 000 kr. ”Välkommen till Faringe Prästgård belägen ca 30 minuter från Uppsala och med bra väg till både Uppsala samt Stockholm via Arlanda. Här möts du av en medeltida kyrkmiljö och ett unikt bostadshus från sent 1700 -tal om 8 rum och kök, planlösning sexdelad plan bevarad.”, skriver mäklaren.

 

Almunge, Uppsala. Foto: Svensk Fastighetsförmedling. 

 

2. Bergsbrunna, Uppsala. 3894 visningar. 5 500 000 kr.

”Intill köket finner du matsalen som ligger i helt öppen planlösning med vardagsrummet. Parkettgolv och ljust målade väggar. Ljust rum som är utrustad med en braskamin med täljsten. Parkettgolv och ljust målade väggar.”, skriver mäklaren.

 

Bergsbrunna, Uppsala. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

 

3. Luthagen, Uppsala. 2384 visningar. 6 500 000 kr.

”Rymligt centralt radhus byggt 1977. Ett mycket välhållett och fräscht hus med flertal stora renoveringar utförda, nya våtutrymmen, tvättstuga, köksinredning, nytt ytter- och innertak, fiber indraget.”, skriver mäklaren.

 

Luthagen, Uppsala. Foto: Riksmäklaren.

 

4. Bälinge, Uppsala. 3222 visningar. 3 575 000 kr.

”Med ett ljust, lugnt och trevligt gavelläge hittar ni detta mycket väl underhållna 1½ planshus. Huset är tillbyggt med en större hall och ett burspråk i vardagsrummet där det också finns en braskamin. Med insynsskyddat västerläge bakom garaget finns också ett inglasat uterum.”, skriver mäklaren. 

 

Bälinge, Uppsala. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

 

5. Gamla Gottsunda, Uppsala. 3113 visningar. 6 800 000 kr.

”Med synnerligen fritt och barnvänligt läge mot stor allmänning återfinns denna generösa villa med tillhörande fristående garage och annexbyggnad inkluderat uthyrningsdel. Entréplan med sällskapsytor i form av stort vardagsrum med vackert burspråk och biblioteksrum.”, skriver mäklaren.

 

Gamla Gottsunda, Uppsala. Foto: Mäklare Kullinge.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.

1 person har regerat på denna nyheten

1 person har regerat på denna nyheten