Laddar

KLICKTOPPEN: Veckans hetaste hus i Uppsala

Förra veckans mest klickade hus finns i bland annat Svartbäcken och Sunnersta.

delningar

1. Svartbäcken, Uppsala. 4600 visningar. 6 790 000 kr.

”Ljust och väldisponerat hus med en bra planlösning och en härlig tomt i lugnt läge i eftertraktade Svartbäcken. Huset består av två plan med inredd vind och källare med egen ingång perfekt för den som önskar inreda för uthyrning”, skriver mäklaren.

 

Svartbäcken, Uppsala. Foto: Widerlöv.

 

2. Sunnersta, Uppsala. 3710 visningar. 4 450 000 kr.

”Planlösningen erbjuder entréplan med kök i original, trevlig sällskapsdel bestående av vardagsrum med öppen spis samt matsal i fil, sovrum och wc. En trappa upp finns tre sovrum varav det ena har ett stort dressingroom och fin utsikt över parken”, skriver mäklaren.

 

Sunnersta, Uppsala. Foto: Länsförsäkringar Fastigheter.

 

3. Norby, Uppsala. 3372 visningar.  4 750 000 kr.

”Originellt enplanshus i Norbys attraktiva kvarter. Den tidiga 1960-talsarkitekturen erbjuder bl a stora fönsterytor, sluttande takhöjd och inte minst en funktionell planlösning.”

 

Norby, Uppsala. Foto: Svenska mäklarhuset.

 

4. Alunda, Uppsala. 3150 visningar. 2 500 000 kr.

”Mitt i den gemytliga bygden Tuna, precis i närheten av skolan, finner man denna unika fastighet med högt läge på en bergknalle. Här erbjuds en modern och rymlig suterrängvilla om ca 150 kvm med byggår 2014”, skriver mäklaren.

 

Alunda, Uppsala. Foto: Svensk fastighetsförmedling.

 

5. Fålhagen, Uppsala. 3037 visningar. 6 795 000 kr.

”Huset erbjuder en tilltalande planlösning med en välkomnande entré, öppet kök som tillsammans med vardagsrum, matrum och altan inbjuder till umgänge. Tre sovrum i lugnt läge och ett helkaklat badrum. På nedre plan har du ett allrum, förråd, pannrum, stort badrum med tvättstuga och ett sovrum.”, skriver mäklaren.

 

Fålhagen, Uppsala. Foto: Svenska mäklarhuset.

 

 

 

 

 

Relaterade artiklar