Laddar

KLICKTOPPEN: Veckans hetaste hus i Uppsala

Förra veckans mest klickade hus finns i bland annat Bälinge och Järlåsa.

delningar

1. Bälinge, Uppsala. 2 595 000 kr.

"Huset är smakfullt renoverat med materialval och design som bevarar husets äldre charm. Husets ytskikt är ljusa och i gott skick. Alla val är gjorda med omsorg för att ge huset en underbar helhet", skriver mäklaren.

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

2. Bälinge, Uppsala. 4 495 000 kr.

"Mycket barnvänlig bostad på en stor och härligt uppväxt hörntomt om 971 kvm som badar i sol och grönska. Trädgården, som lockar med fruktträd, en väletablerad köksträdgård och bär, är lättskött och insynsskyddad och inbjuder till lek för de minsta och umgänge för de vuxna", skriver mäklaren.  

Foto: Riksmäklaren.

3. Järlåsa, Uppsala. 1 795 000 kr.

"Fin villa med härlig charm och njutbart läge nära sjö och samhället Järlåsa. Öppna sällskapsytor och spännande loft. Välskött tomt och rymlig altan", skriver mäklaren.

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

4. Almunge, Uppsala. 3 495 000 kr.

"Här möts du av en medeltida kyrkmiljö och ett unikt bostadshus från sent 1700 -tal om 8 rum och kök, planlösning sexdelad plan bevarad", skriver mäklaren.

Foto: Bjurfors.

5. Almunge, Uppsala. 1 995 000 kr.

"Välkommen till Näsby 2, en lugnt belägen villa i Almunge. Tomten på baksidan ramas in av grönska och här tillåts man njuta ostört tack vare dess läge", skriver mäklaren.

Relaterade artiklar