Laddar

Landslagsstjärnan tillbaka i Storvreta

Storvretapubliken fick sig en rejäl överraskning mitt under brinnande semifinalspel.

delningar

I periodpausen presenterades det att landslagsstjärnan Rasmus Sundstedt kommer tillbaka till Storvreta efter att under två år spelat i den schweiziska ligan. Det nya kontraktet är skrivet på två plus ett år och Storvreta är nöjda med att kunna presentera sitt nyförvärv.

−Våra medlemmar och supportrar är otroligt viktiga för oss så vi ville bjuda de på något riktigt extra. Rasmus Sundstedt är en spelare av högsta rang och det ska bli jätteintressant att se vad han kan tillföra detta lag, säger Storvretas vice ordförande Johan Carlström.

Sundstedts sejour i alplandet med laget Rychenberg resulterade i ett silver i Swiss Cup. Tillbaka i Storvreta ska han nu förstärka lagets försvar ytterligare en nivå.

−Jag ser fram emot en nystart i Storvreta båda för mig och för laget med Andreas Harnesk. I och med att jag beslutade mig för att flytta tillbaka till Sverige var Storvreta ett lätt val. Jag kommer tillbaka för att vinna titlar och det kommer jag göra med Storvreta, säger Rasmus Sundstedt.

Rasmus Sundstedt blev nyligen uttagen till svenska landslagstruppen som ska spela Euro Floorball Tour i Tjeckien i slutet av april. Storvreta har totalt sju spelare med i turneringen.