Laddar

LISTA: Här är Upplands största busar på planen

IK Apollons Salman El Khosht (nummer två bakre raden från vänster) var med sina tre röda kort den mest utvisade spelaren i division 5 östra. Foto: Privat/Bildbyrån.

Försvararen Salman, 29, en av Upplands mest hetlevrade spelare.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

I år har hela 307 röda kort delats ut i de lokala fotbollsserierna för både herrar och damer. Upplands mest temperamentsfulla spelare, sett till utvisningsstatistiken är Salman El Khosht (IK Apollon), Karl Bergh (Edsbro IF) och Hossein Qrawlus (Morgongåva SK). Trion tilldelades i år tre röda kort vardera.

29-åriga försvararen Salman El Khost menar att att de röda korten inte handlar om att han skulle ha någon särskilt tuff spelstil.

– Det har varit en del onödiga kort. Två av ta röda har varit för snack att man varit irriterad för att det inte gått som man ville i matchen. Den tredje utvisningen tror jag kom efter två gula kort, säger han.

Hur tycker tycker du nivån på domarna i femman är?

– Överlag så är den bra. Vi har haft en hel del bra domare, men även några som varit lite sämre.

IK Apollon Uppsala slutade på en sjunde plats den gångna säsongen av totalt tolv lag. För Salmans del var det den tredje säsongen i laget.

– Vi spelar i en tuff serie med många bra lag. Inför nästa säsong vet jag att någon har slutat också har vi fått en ny tränare, säger Salman El Khost.

Se listan nedan för samtliga utvisade spelare i Upplands fotbollsserier den gångna säsongen.

Relaterade artiklar