LISTA: Här är Uppsalavillorna som klickas mest just nu

Den här veckan är det en blandad kompott av stora villor och mysiga fritidshus som toppar listan på Hemnet. Spana in de fem mest klickade för tillfället.

delningar

Foto: Notar

 1) Bälinge, Uppsala: 2 795 000 kronor. Antal visningar: 6 766.

"Denna bostad passar perfekt för den som sätter lite extra krav på boendekvalité. I denna bostad kommer kommande ägare att trivas i många år framöver." Läs mer om fastigheten här!

Foto: Stad & land

2) Björklinge, Uppsala: 2 500 000 kronor. Antal visningar: 6 040.

"På en höjd ligger det lilla bostadshuset på ca. 70 m² med 3,5 rok, omgärdat av grönskande åker- och ängsmark som tillhör fastigheten. Ljust och fint stall med 5 hästboxar med bra takhöjd, sadelkammare , skulle med hötork och loge med gott om förvaringsmöjligheter." Läs mer om fastigheten här!

Foto: Riksmäklaren

3) Vreta, Uppsala: 4 795 000 kronor. Antal visningar: 5 943.

"Denna fastighet kan passa många så det är svårt att gissa sig till nästa familj. Men nu är det dags för någon annan att få bo nära Mälarens vatten och fina skogar. Samtidigt som man kan njuta av ett bekvämt boende i omtyckt område så har man nära till Uppsala." Läs mer om fastigheten här!

4) Vänge, Uppsala: 2 395 000 kronor. Antal visningar: 5 346.

"Välkommen att trivas i denna idyll belägen strax utanför Vänge strax utanför Uppsala, med en lummig trädgård och gott om utrymme för hela familjen! Bara 30 min utanför Uppsalas hittar du denna fantastiska villa med grönskande trädgård och mycket trivsamma rum." Läs mer om fastigheten här!

Foto: Widerlöv

5) Kåbo, Uppsala: 12 300 000 kronor. Antal visningar: 4 685.

"Representativt boende men samtidigt en sann familjevilla i Kåbos mest attraktiva kvarter. Här bor du granne med Uppsalas "lunga " Stadsskogen och på samma gång med promenad- och cykelvänligt avstånd till stadskärnan." Läs mer om fastigheten här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar