Laddar

LISTA: Uppsalas hetaste bostäder just nu

Här är veckans mest klickade annonser.

delningar

1. Björklinge-Hammarby 82, Björklinge, Uppsala. Pris: 2 495 000 kronor.

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

"Björklinge-Hammarby 4:1 erbjuder en uppväxt trädgård som lockar barn till lek och vuxna till umgänge och aktivitet, ett rymligt och familjärt boningshus som nyligen genomgått en smakfull renovering, ett charmigt soldattorp där renovering påbörjats och som för rätt köpare kan bli en riktig pärla", skriver mäklaren i annonsen. Läs mer om bostaden här.

2. Vindhemsgatan 32B, Luthagen, Uppsala. Pris: 5 975 000 kronor.

Foto: ROI Fastighetsmäkleri

"I detta ståtliga hus från 1919, i Luthagens lugna villakvarter, ges nu tillfälle att förvärva en representativ våning på 134 kvm som skänker härlig villakänsla". Läs mer om bostaden här.

3. Spelmansvägen 10, Björklinge, Uppsala. Pris: 1 795 000 kronor.

Foto: Notar

"Här bor ni med fräscha ytskikt och renoverat kök och badrum. Till huset är det även ett vidbyggt varmgarage. Potentialen är stor att vidareutveckla den påbörjade trädgården." Läs mer om bostaden här.

4. Dalby 31, Dalby, Uppsala. Pris: 6 950 000 kronor.

Foto: Notar

"På en liten höjd med utsikt över Dalby kyrka och Mälaren har säljaren låtit uppföra ett hus i absolut toppklass. Huset är byggt med stor omsorg och noggrannhet vad gäller design och materialval", skriver mäklaren i annonsen. Läs mer om bostaden här.

5. Vargmossevägen 22, Almunge, Uppsala. Pris: 1 250 000 kronor.

Foto: Säljarens egna bilder.

"Här bor man med en tomt på á 3130 kvm och endast 3 km till badplats. Här kan ni vistas året om för permanent bruk eller som fritidshus". Läs mer om bostaden här.

Relaterade artiklar