LISTA: Villa med inomhuspool mest klickad i Uppsala

Här är de mest klickade annonserna i Uppsala.

delningar

1. Gärdesvägen 27, Sunnersta, Uppsala. Pris: 5 250 000 kronor.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Välkommen till ett mycket trivsamt och mysigt hus med rejäla ytor på barnvänlig gata i attraktiva Sunnersta! Njut av värmande braskamin och den nyrenoverade inomhuspoolen med egen relaxavdelning". Här kan du läsa mer om bostaden.

2. Övre Slottsgatan 10, Övre Slotts, Uppsala. Pris: 8 850 000 kronor.

Foto: Mäklarhuset Uppsala.

"Bostaden är högt belägen i fastighet med hiss och har en underbar utsikt över takåsar, Carolina Rediviva och Uppsala Slott. Samtliga fönster är vända mot lugna Åsgränd eller mot innegården och alla fönster är stora vilket ger ett härligt ljusinsläpp". Här kan du läsa mer om bostaden.

3. Gavelvägen 7, Storvreta, Uppsala. Pris: 3 995 000 kronor.

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

"Närhet till både förskola och skola samt till Storvreta centrum samt med mycket goda kommunikationer med både buss och Upptåget. Planlösningen fördelar sig på entréhall, kök med generöst tilltagen matplats med öppen planlösning mot sällskapsdel, vardagsrum, två sovrum samt badrum". Här kan du läsa mer om bostaden.

4. Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala. Pris: 3 750 000 kronor.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Stor villa om totalt 322 kvm. Bo- och biarea att utnyttja med potential att bli nästa ägares drömboende. Bostaden som är belägen i barnvänliga Sunnersta har en bra planlösning där nuvarande ägare delat av ena delen av huset och skapat en uthyrningsdel/bostad som bidrar till låga boendekostnader". Här kan du läsa mer om bostaden.

5. Götgatan 24 A, Luthagen, Uppsala. Pris: 3 775 000 kronor.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

"Lägenheten är i bra skick. Dess stora sällskapsdel med matrum och vardagsrum i fil har ett helt nytt mattlackerat ekparkettgolv och i vardagsrummet finns en fungerande öppen spis. Från vardagsrummet når du också en av lägenhetens två balkonger." Här kan du läsa mer om bostaden.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar