Laddar

Loppis utvecklar konceptet: ”Hoppas dubbla besöksantalet”

Fyrisgårdens broloppis öppnar nu upp huset för nya spännande aktiviteter.

delningar

Lördagen den 19 maj arrangerar Fyrisgården broloppis, alldeles bredvid Idunspången. Till skillnad mot tidigare år har man nu flyttat fram datumet något, vilket förhoppningsvis bidrar till ett varmare väder. Nytt för i år är att hela huset öppnas upp för besökarna.

– Bland annat kommer det arrangeras ett båtrace för barn och de små kommer även ha möjlighet att leka i hoppborgen, säger Henrik Nyström, kommunikatör på Fyrisgården.

Förutom de flertalet loppisbord som står uppradade längs Fyrisån där bland annat hantverkssaker säljs erbjuds även så kallad ”Stickgraffiti” och andra slöjdaktiviteter. Besökarna kommer också få sin beskärda del av musik.

– Det blir musik från de ensamkommande pojkar som är en del av Fyrisgårdens integrationsprojekt. På plats finns även en visstuga och kör.

Med ett breddat utbud och ett varmare klimat än tidigare hoppas Fyrisgården på att dubbla besöksantalet.

– Redan nu är det omkring 200 personer som visat intresse på Facebook, säger Henrik Nyström.

För intresserade säljare:

Om man vill vara med och sälja på broloppisen så går det utmärkt att kontakta oss eller anmäla sig på vår hemsida www.fyrisgarden.se

Obs! Medlemskap i Fyrisgården krävs för att sälja på broloppisen. Medlemskap kan tecknas på plats för 100kr/år, eller på Fyrisgårdens sajt.